srslmky siz doğum sonrası herhangi bir test yaptırdınız mı? Bize çocuk doktoru böbreklerde sorun olabilir dedi o temiz çıktı onun dışında kardiyoloji görsün dedi ona henüz gitmedik sağlıcakla büyütün bebeğinizi

Benimde 16. Haftada tek arter ve tek ven tanısı konuldu,20. Haftadayım,herhangibir sıkıntı görmediler,fetal DNA göndermiştim,12. Haftada bunu bilmeden,önümüzdeki hafta tekrar doktora gideceğim,bence haberleşelim birbirimizle…

Hayattumutt bizde de bir sorun çıkmadı. Organları gayet iyi anomalisi yok. Yalnızca gelişiminde gerilik başladı umarım çok düşük kiloda kalmaz . Birbirimizle haberleşelim

Melike2306 hayır yaptırmadım ben doğum öncesi doppler usg yaptırmıştım bi sıkıntı görülmemişti, doğum sonrası kardiyolojiye gittik hem yaygın hemanjiyomları vardı cildinde yani doğum lekesi hem de tek arter olduğu için ama Cok şükür temiz çıktı. Erken doğduğu için Göz muayenesi önerdi aile hekimi ama çocuk doktorum gerek görmedi hiç

bir ay sonra

EcemKr merhaba herşey yolunda gözüküyor bebeğin gelişimiyle ilgili sıkıntı olmadığını söyledi,26 haftalık,ama dedi ki sık kontrol öneriyorum dedi,2 farklı doktora gidiyorum,15 günde bir diğer doktora sıra geliyor…gebelik şekerim çıktı sınırda,diyet verdi,takip edeceğim şekerimi…sizin nasıl herşey yolunda mı?

Hayattumutt bizimde şuanlık bir sorun yok gelişimi bir hafta geriye düşmüştü ama toparladı yarın kontrolüm var bakalım kilosu nasıl umarım 2 kg’ı geçmiştir . Biz şuan 33 +4 üz

EcemKr Ben de 33+4 olcam yarın cuma gunu de benim kontrol var geriden gelme biz de yasamadik sukur ama olsa da normal birkac gün sanirim saglikla gelsinler insallah 🤗

14 gün sonra

Tekrar merhaba buğün perinatalojiye gittim,28 hafta 1 günlük bebeğim 27 hafta 3 günle uyumlu dedi doktor ve bunun normal olduğunu söyledi,1125 kilosu,38 cm boyu,genel olarak herhangibir sorun olmadığını söyledi an itibariyle,suyum vs normal ve şekerimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum,açıkçası dikkat ettiğimde hep normal aralıkta çıkıyor etmezsem 180 vs oluyor tokluk şekerim,1 ay sonra tekrar gideceğim o arada 1 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim,muayeneye giden var mı?nasıl gidiyor herşey yolunda mı?

Merhaba, 35+3 olduk bizde. Geçen hafta cuma kontrolüm vardı kilosu 2500 olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz bakalım olabildiğince kilo aldırmaya çalışıyorum . Sezaryen doğum olacak ve sütüm hemen gelmezse kilo verecek diye korkuyorum . Umarım her şey yolunda gider 🙏🏼

20 gün sonra

Selam kızlar tek arter tek ven dogum yaptim hersey yolunda sapasaglam karsimda kizim korkmayin asla hep iyi dusunuj iyi olsun 🙏😊🥰

Drymama çok sevindim,sağlıklı uzun ömrü olsun,maşallah,kaç haftalık doğdu,sezeryan mı?

Merhaba kızlar bende tam bir hafta önce doğum yaptım gayet sağlıklı bir bebeğim oldu yalnızca kilosu 2600 🙂 bunun dışında sarılık sorunu yaşıyoruz önerisi olan var mı ?

EcemKr sık sık besleme. Her iki saatte bi beslenmesi lazim uyusa bile. benim de bebegim tek umblikal arterdi. Erken dogdu. Ona ragmen sarilik olmadı şükür.

Mrv_123_bg en geç 2 saatte bir emziriyorum bugün 7. Günümüz düne göre düşüş var. Bu günden sonra düşer değeri dediler umarım öyle olur

Prenssannesii01 canım devlette mi dusunuyorsun doğumu bende de aynı sorun var devlet daha iyi diyolar ama ben istemiyorum özel çok masraf çıkarır diyolar

Korkmayın iki ay once arkadasım gebelikte aynı tanı koyulan bebeğini kucağına aldı maşallah çok ta sağlıklı bir bebek, darısı başınıza sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Benim ikiz bebeklerimin bi tanesinde bu durum vardi. 2300 gram dogdu diger bebekten 300 gram azdi kilosu sadece 36+3 de dogdular kilosu biraz dusuk diye gozetim amacli 1 gece kuvezde kaldi sadece. hic bi sıkıntısı yok simdi..