enakcs Bende kaşınıyorum birkaç gündür, 32 haftalığız duştan sonra bile kaşınıyorum sanki her yerimde böcek geziyor gibi anlamadım gitti
pimpiriklii gulsum03 o kaşıntı yüzünden bu saat oldu hala uyuyamadım bu ay duşa girip çıkmaktan su faturası 400 küsür lira geldi sıklığını sen düşün girip çıkmalarımın doktor yapacak bir şey yok diyor ursactive diye bir ilaç verdi en sonun sa sürekli arayınca oda kar etmedi sonra bir iğne vurdu onunla sadece 2 gün uyuyabildim sonra tekrar uykusuz kalınca 2 günde bir gidip yaptırmaya başladım çünkü artık 48 saati geçen uykusuz zamanlarım oluyordu şükür pazartesi doğum yapacağım umarım kalıcı olmaz
gulsum03 pimpiriklii bana da uyku haram allerset diye hap verdi alerji hapı uyku yapıyo sadece onunla uyuyabiliyom
Kokturk gulsum03 canım bendede aynı durum vardı ben duş alıp nane yağı sürüyodum bir ferahlatıyor inanki öle öle hafifledi alerset de kullandım dr dedi çok kalınırsan günde iki iç Genelde geceleri kaşınıyorum ama nane yapı ferahlattı dene istersen
Asim_Mehmet gulsum03 Doktorunuza danıştınız mı? Doktorum bana bir krem vermişti sürüyorum ve rahatlatıyor
Asim_Mehmet Kokturk Doktorum önerdi, eczaneye de sordum, hamilelerin kullanabileceği bir kremmis. Kaşıntı olab yerlere kullandım bir süre, şimdi kullanmıyorum kaşıntılarım bayağı azaldı
Esmaky gulsum03 merhba ayni sorun bendede var bacaklrmda özellikle cildiye geldm hatta suanda randvu alabiliyorsnz bir gozukun
gulsum03 Esmaky ben 7 haftamdan beri kaşınıyorum gitmedigim doktor kalmadı kullanmadığım losyon krem alerji hapı bebek yağı hindistan cevizi yağı soğuk duş nemlendirici özel sabunlar ben fayda goremedim
Ebuli3454 gulsum03 Bu kaşıntılar karaciğerle alakalı diye biliyorum ama biran önce doktora gitmelisiniz..
Meryy69 gulsum03 Allah Allah bunu ilk defa duydum nasıl oluyor öyle birşey kaşıntı çok çok zor Rabbim kolaylık versin inşallah ❤️
Sushiii Meryyyy35 bunun bir testi var gebeliğe bağlı teşhiş koyuluyor tedavisi de var özel hastaneler yapılıyor