ezgikrby Ebbruc gerçekten ya zaman geçiyo ama nasıl geçiyo anlamıyorum çok sıkılınca benim de başıma ağrılar girip migrenim tutuyo 🤦🏼♀️😂 tatlı şeyler de yedim uzandım ama bizde yine hareket yok 😂😂
Ebbruc ezgikrby gündüz vakti dene olmadı, akşamları uyuyo olma ihtimali yüksek 😂 ama hissedersin bence bikaç gün içinde sende 🥰
ezgikrby Ebbruc çok hafif hafif bi kıpırtı var gibi çok net değil galiba benim beklentim çok yüksek ya 🤦🏼♀️😂 hahaha
ezgikrby Ogretmenanneyim hahahah 😂 sonra ben de böyle düşünüp kendime gülüyorum 😂 baya tekme falan bekliyorum parmak kadar bebeğimden yaa jsjdjd
Ebbruc ezgikrby kız azıcık bi kayma gibi, böyle pıt pıt bişey oluyo gibi oluyo 😂😂 öyle uçan tekme falan atmıyo 😂😂
Ogretmenanneyim ezgikrby kurban olurum daha canı ne ki bende istiyorum sağdan soldan soyle vursun daha çok küçük 😂 hatta ben göbeğimi açıp izlemek istiyorum
Ogretmenanneyim Su en çok satılan lansiloh pompayi aldım normalde 800 hepsiburadafa kodla 679 a aldım 😂 @ezgikrby Ebbruc
Ebbruc Ogretmenanneyim az kaldı kızlar dayanın bikaç haftaya inşallah hissederiz net bi şekilde sonra şöyle vurdu böyle vurdu diye konuşuruz burda 🥰
Ogretmenanneyim Ebbruc Ay evet ya tutamadım kendimi valla ama çok düşmüş herkes al dedi. Gorumcem nisan da 900e almış kesin al dedi gaza geldim 😂😂
Ebbruc Ogretmenanneyim iyi yaptın iyi zaten onu istiyodun , hem uyguna da almış oldun ☺️ Güzel günlerde kullan inşallah, bol bol sütün olsun 🥰