Ebbruc Ogretmenanneyim iyi yaptın iyi zaten onu istiyodun , hem uyguna da almış oldun ☺️ Güzel günlerde kullan inşallah, bol bol sütün olsun 🥰
Ogretmenanneyim Ebbruc evet ya yavrum onu istiyordum zaten içime sindi 🥰 @ezgikrby tesekkur ederim canım benim
Ebbruc Ogretmenanneyim az kaldı kızlar dayanın bikaç haftaya inşallah hissederiz net bi şekilde sonra şöyle vurdu böyle vurdu diye konuşuruz burda 🥰
Ebbruc Ogretmenanneyim Allah yardım eder inşallah, zaten bikaç ay çalışıp sonra rapora çıkcaz inşallah 🙏🏻🥰
ezgikrby Ayy çıldırıcam kızlar sonunda kurduk bu ne aldığım tulum da gelmiş ağlicam galiba hajsj 😂😂 @Ogretmenanneyim @Ebbruc
Ebbruc ezgikrby ayy bayıldımm , çok güzelll 🥰🥰 bende böyle istiyodum ama kuzenimde beşik vardı o yüzden para vermek istemedim
Ogretmenanneyim ezgikrby besigin rengi hoşmuş güle güle kullansın inşallah 😍 zor mu kurulumu ya o kadar
ezgikrby Ebbruc biz de çok beğendik alıp almamak arasında kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım çok güzel geldi gerçekten 🥰 varsa hiç alma zaten biraz büyüyünce oda yaparsın belki 💙
Ebbruc ezgikrby ayy iyi ki almışsın evet, ya böyle 5.ayına kadar yatabileceği bi beşik, dedim direk oda yaparım daha iyi
Ebbruc Ogretmenanneyim ezgikrby kızlar e bebekte %30 indirim var sitesinde, tekstil ürünlerinde sabah 10a kadar
ezgikrby Ogretmenanneyim biraz uğraştırdı ya ama çok zor değil arabadan yeni çıkarmıştık sadece pil kısmı bozuk geldi sandık meğerse 3 pille çalışıyomuş değişik şeyler 😂 teşekkür ederim canım benim daha iyileri sizin olsun inşallah 🥰🥰
ezgikrby Ebbruc kesinlikle çok iyi olur ben de öyle düşünmüştüm Haziran’da doğu görevine gidicez bi tanıdığımızdan alalım dedim eşim duramadı bizde de
ezgikrby Ebbruc Leaf Ev Tipi Ana Kucağı var ya ben onun düşmesini bekliyorum hiçbir değişiklik olmamış 🤦🏼♀️😂
ezgikrby Ogretmenanneyim evet ben de beğenmedim mağazada daha çok inidirim oluyo 6 al 5 öde falan gibi zıbınlards özellikle
Ebbruc Ogretmenanneyim @ezgikrby Kıyafet değilde ben omuz mendili, ağız mendili falan aldım bide zeka kartları vardı dıytoy un ondan aldım 2 tane. Konu beyefendi olunca kendimi tutamıyorum 😂😂
ezgikrby Ogretmenanneyim evet onun içinmiş canım ilk önce boşluğu kırık sandık da o boş yere 3. pil geliyomuş 😂