Ebbruc Ogretmenanneyim bidahaki gidişinde söyle kuzum, hatta bana fotoğrafını çekip göndermişti doktor, bide o halinin siyah beyaz çıktısını vermişti 🥲🥰
ezgikrby Ogretmenanneyim aa gerçekten mi bize her gittiğimizde gösteriyo büyük fotoğrafla verdi bunu duruşu çok tatlıydı 🙈 onları çerçeve yapıcam inşallah size de öyle güzel pozlar verilir 🧡
Ogretmenanneyim ezgikrby yaa yerim onu ben valla hiç ben sormadım onlarda vermedi hep renksiz verdi 😐
ezgikrby bluepoint ben de akşamları 2’şer tane içiyorum 5. haftadan beri doktorum doğuma kadar bile içen var dedi şu an hala devam ettiği için içmeye mecburum 🧡
ezgikrby Ogretmenanneyim yaa bence mutlaka iste bi daha 🥰 bizim de 1 ay önceki pozumuz böyleydi 🙈😂 kıpır kıpır olmasına rağmen sanki durup poz verdi ayy kızlarım darısı sizeeee 🐣💛 @Ebbruc
Ebbruc ezgikrby Buda benim oğlanın renksiz hali 😂🥰 bacaklar bağdaş elin biri de yüzünde, dertli çocuğum ne düşünüyosa artık 😂😂 Ogretmenanneyim
Ebbruc ezgikrby annesinin gazabına uğruyo arada yavrum 😂😂 o kadar uğraştırmıştı ki bizi o gün bacak arasına bakarken bi halay çekmediğim kaldı 😂😂
ezgikrby Ogretmenanneyim evet küçücük insan gibi 😂 kesinlikle iste siyah beyazdan da daha büyük o yüzden bunları çerçeve yaptırıcam çok güzel anı kalır 🥰🥰
Ebbruc ezgikrby tatlı ye demedi etki etmez çok fazla su iç yürüyüş yap biraz dedi , yürüdüm su içtim bende öyle gittim yine çok açmadı baya 1 saat uğraştık , en son yan döndüm biraz bekledim öyle pozisyon aldı beyefendi 😂