ezgikrby Ebbruc evet artık 3-6 daha mantıklı senin için çok çabuk büyüyo diyo herkes giyemezler diye korkuyorum 😂😂
Ebbruc Ogretmenanneyim ezgikrby Az önce Yusuf suresini açıp dinledim, bebişe de dinlettim. Sanki hareket etti gibi hissettim 🥰
Ebbruc ezgikrby şey yap , tatlı bişeyler ye uzan sonra bebeği hissettiğin yerleri birazcık dürtükleyip onu rahatsız et bakalım hissedecek misin 🥰 hiç olmadı sağa sola 1er dk dön sonra düz yat dene
ezgikrby Ogretmenanneyim evet ya sabırsızlıkla bekliyorum 🥰 son renkli ultrasonu çook güzeldi tam bir küçük insan olmuştu şimdi nasıl büyümüştür meraktan ölücem 😂
Ogretmenanneyim ezgikrby abur cubur yüzünden eşimle etmediğim kavga kalmadı ya 😂 ben kazandım yiyorum💁♀️
Ebbruc Ogretmenanneyim ben gördümm son 2 gidişimde de gösterdi doktor, hele bide hareket edince daha güzel oluyo 🥰
ezgikrby Ogretmenanneyim aa gerçekten mi bize her gittiğimizde gösteriyo büyük fotoğrafla verdi bunu duruşu çok tatlıydı 🙈 onları çerçeve yapıcam inşallah size de öyle güzel pozlar verilir 🧡
bluepoint ezgikrby biz bu prilamı doğurana kadar mı içicez yaa😔 12+6 oldum hala aynı bulantı gece 2 tane içmeden gün geçmiyor
ezgikrby bluepoint ben de akşamları 2’şer tane içiyorum 5. haftadan beri doktorum doğuma kadar bile içen var dedi şu an hala devam ettiği için içmeye mecburum 🧡