Ebbruc Ogretmenanneyim fiyatı çok iyi bence ezgikrby üff evet çok güzel, bide ışıklı ya daha da hoşuma gidiyo bunlar. Senin attığının sağ üsttekine bayıldım tam bir kız odası süsü 🥰
ezgikrby Ebbruc aaaa benim baktığımla aynıymış bu 😂 çok tatlı ya bulutlu olanları da çok beğeniyorum hepsi güzel
ezgikrby Ogretmenanneyim evet kenarlarını kapattır ama çok daha güzel olur kasnak olan kısmı görünmesin
Ebbruc ezgikrby dur ben alayım kalitesine bakayım öyle bak sende 😂 ilkim bebe çok güzel onu test ettim, sıra bunda 😂😂
Ebbruc Ogretmenanneyim bende böyle bişey istiyorum kuzum, odasının rengine göre bakcam duruma yaptırırım büyük ihtimalle bende böyle bişey
Ogretmenanneyim Ebbruc benim bebisin odası olmayacak yanıma park yatak alıp orda yatircam.😍 olsaydı yaptirirdim ama
ezgikrby Ebbruc ben onu da Trendyol’da favoriledim ama şu an bu evde öyle bi imkanımız yok maalesef oda olmadığı için
Ebbruc ezgikrby aşırı ama biraz pahalı işte , gerçi 3lü olanlardan alsam yine aynı fiyata geliyo da bide hep 0-3 ay erkek bebek tulumları orda ben 3-6da almak istiyodum
Ebbruc ezgikrby Size şunun azıcık daha küçüğünden yapıp göndereyim dicektim rafa koymak için 🥰 neyse ilerde yaparım ama 🥲 @Ogretmenanneyim
ezgikrby Ebbruc evet artık 3-6 daha mantıklı senin için çok çabuk büyüyo diyo herkes giyemezler diye korkuyorum 😂😂