ezgikrby Ogretmenanneyim kızlar ben eşim şu koltuğa geç dese ağlayasım geliyo ahsjsjd siz anlatın da ben de size güleyim biraz ahshshjd 😂😂😂
Ogretmenanneyim ezgikrby para bizde sarkisi varya izlediğim dizi de o çaldı ona ağladım. Kardesimlerimle cok oynardık o şarkıda 😂 hemde hıçkıra hıçkıra
Ebbruc ezgikrby ben izlediğim bi dizide başrole bişey olmuştu onda çok ağlamıştım sonra da çok gülmüştüm o halime 😂 ama saniye sürmüştü ağlamam
Ebbruc Ogretmenanneyim ağlayabilmemin tek yolu , benim için son 1 yıldır kıymetli bi şarkı var o. Yoksa ağlayamıyorum, normalde çok ağlayan biriydim durduk yere bile ağlardım ama o kadar çok gözyaşı döktüm ki kalmadı sanırım artık
Ebbruc Ogretmenanneyim ah babam sağ olsaydı şarkısı, o kadar bizi, beni anlatıyo ki ne zaman ağlamak istesem açıp defalarca dinliyorum
Ogretmenanneyim Ebbruc Ay kıyamam o şarkıya ağlanır kiz. Dinleme öyle bebis artık duyuyor bizi duymas8n oyle annesini ağlarken
Ebbruc Ogretmenanneyim @ezgikrby Bizim emziğimizde bu, normalde ben karanlıkta parlayanlardan istemiştim bulması kolay olsun diye annem karıştırmış bunu almış 😂
ezgikrby Ebbruc çok tatlılar ya ben de size favorilediğimi atayım bi bakın acaba kullanır mı güzel mi bilemiyorum ben her şeyde çok kararsız kalıyorum ya
Ebbruc Ogretmenanneyim ağlamam gerekiyodu ama çok doluyum aşırı , hala da rahatladım diyemem ama susturdum kendimi mecburen
Ebbruc ezgikrby tipimi görsen aynı düşüncede olur musun acaba 😂 oğluma uyum sağladım o domates kadar bende domates gibiyim şuan 😂😂 ve migrene de merhaba dedik o kadar ağladıktan sonra
ezgikrby Bunu çok gördüm herkesten ünlülerden falan çok iyi diyolar bide e bebekte bebek arabasını alırken philips falan vardı kızlar çok önerdi bilemedim 🤦🏼♀️ @Ebbruc @Ogretmenanneyim
Ebbruc ezgikrby ahh bunlarda çok güzel , bunlar arasında da çok gidip geldim ben ama bebeklerin tutup tutmadığından emin olamadığım için vazgeçmiştim 🥰🥹