ezgikrby Ogretmenanneyim şu uygulamaları bu yüzden sevmiyorum ya hiç düşmüyo fiyatlar benim hepsiburada da favorilerde pek bişeyim yok zaten genelde Trendyol’a bakıyorum Kızlar ya
Ebbruc Ogretmenanneyim ezgikrby Evet evet kendi sitesindeki fiyatlarla aynı resmen, sağlık olsunnn. Ya bende trendyoldan favoriliyorum da çoğu şeyini aldım ya o yüzden pek bakmıyorum artık , tulum arıyorum ama onlarda içime sinmiyo nedense hiç
Ogretmenanneyim ezgikrby bende bende trendyol kullanıyorum hep. O da Bayadır indirime girmiyor. Neden girmiyor acaba
Ebbruc Ogretmenanneyim civile hiç bakmıyorum nedense ya kalitesini sevmiyorum ben sanırım oranın bilmiyorum 🫢
ezgikrby Ogretmenanneyim genelde Trendyol hep büyük indirimi eylül ekim kasım gibi yapıyo onu bekliyolardır, ben de hiç civile bakmadım çünkü burda merkezde bile yok 🤦🏼♀️😂😂
Ogretmenanneyim ezgikrby dimi bende Eylül gibi yapar diye düşünüyorum 🙃 baksanıza indirim olmadan bisey almak nasıl zorlaştı ya.
ezgikrby Ogretmenanneyim hepsi çok pahalı gerçekten bide sıfırdan her şeyi almak çok daha zor maalesef 🤦🏼♀️
Ogretmenanneyim ezgikrby evet ya gerçekten öyle. Allah herkesin yardımcısı olsun. 3 gündür türlü türlü bahanelerle ağlıyorum bu hormandan kaynaklı mi acaba asla bu kadar ağlayan bir insan değildim. Yalnız olmadığımı söyleyin🙄@Ebbruc
Ebbruc Ogretmenanneyim bende çok ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum malesef, sanırım kalbim ve duygularım taşlaştı
Ogretmenanneyim Ebbruc deli gibi ağlıyorum umarım bi an önce gecer. Sevmem böyle ağlak ağlak 😂 senin gibi güçlü durmak lazım ya 😋
ezgikrby Ogretmenanneyim asla tek değilsin merak etme ben de öyleyim zaten duygusalım böyle daha da kötü oldum 😂 inşallah bi an önce geçer ben de sevmiyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ebbruc Ogretmenanneyim sen bide şimdi gör, o kadar çok ağladım ki şu 10 dk içinde resmen beyin hücrelerim açıldı 😂😂
ezgikrby Ogretmenanneyim güzelmiş bu alınabilir ben de Trendyol’dan bi kaç tane favorilemiştim onların arasında gidip geliyorum ya 🤦🏼♀️
Ebbruc Ogretmenanneyim @ezgikrby Bizim emziğimizde bu, normalde ben karanlıkta parlayanlardan istemiştim bulması kolay olsun diye annem karıştırmış bunu almış 😂
Ogretmenanneyim ezgikrby aldım ya baya uygun 180 falan diyor trendyolda satıcısı da hepsinurada güvenilir.😇
Ysfgl_3003 Haftamıza girdik cinsiyet belli değil bel ağrısı arada kasık ağrısı yaşıyorum. Cuma günü randevum var Allah’ın izni ile güzel gidiyor hamileliğim. Rabbim bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🥰
Ogretmenanneyim Ebbruc hani ağlayamiyordun bak gayet ağlamıyormus😂 umarım benimkiler gibi saçma birseydir gulebilecegimiz
ezgikrby Ogretmenanneyim kızlar ben eşim şu koltuğa geç dese ağlayasım geliyo ahsjsjd siz anlatın da ben de size güleyim biraz ahshshjd 😂😂😂
Ebbruc Ogretmenanneyim ağlayabilmemin tek yolu , benim için son 1 yıldır kıymetli bi şarkı var o. Yoksa ağlayamıyorum, normalde çok ağlayan biriydim durduk yere bile ağlardım ama o kadar çok gözyaşı döktüm ki kalmadı sanırım artık