Ebbruc ezgikrby ahh bunlarda çok güzel , bunlar arasında da çok gidip geldim ben ama bebeklerin tutup tutmadığından emin olamadığım için vazgeçmiştim 🥰🥹
ezgikrby Ebbruc ben de o yüzden kararsız kaldım Philips Avent biberon aşırı indirime girmiş Trendyol’da emziği atarken gördüm size @Ogretmenanneyim
Ebbruc ezgikrby tipimi görsen aynı düşüncede olur musun acaba 😂 oğluma uyum sağladım o domates kadar bende domates gibiyim şuan 😂😂 ve migrene de merhaba dedik o kadar ağladıktan sonra
Ogretmenanneyim Ebbruc ebru bosver sen domatesi kışlık kıyafetler ne zaman gelir bebisler için ya güzel güzel tulumlar bakalım lc den. Gorumcem cok beğenir lc bebek eşyalarını 🥰
ezgikrby Ebbruc kesinlikle değişmezdi beraber ağlardık görseydim yanımda ağlayan insana dayanamam asla 🤦🏼♀️😂
Ebbruc Ogretmenanneyim valla Eylülde gelir diye tahmin ediyorum, ama fiyatlara hazırlıklı olun çok uçuk olacak çünkü 😏
Ebbruc ezgikrby ben biberon aldım bebeğim, onun gereksiz övüldüğünü söyledi kuzenim bende onun yerine antikolik bi biberon aldım, dur atayım hatta tipini çok komik 😂
ezgikrby Ebbruc at bakayım merak ettim 😂 bunu çok övüyolar dediğin gibi eklediğimde 210’muş 2’lisi var bide
Ebbruc ezgikrby çok pahalı ya 120 ml e göre bide cam olması beni korkutuyo, çocuk bi süre sonra kendi tutmak isteyecek ama hem ağır hemde tehlikeli gibi geliyo bana bu. Yüzüne falan düşse Allah korusun ama seveni de çok tabi
Ogretmenanneyim Ebbruc güzelmiş güle güle kullan inşallah 🥰 ben biberon almicam galiba şimdilik belki sonra alırım
Ebbruc ezgikrby aynen e bebekten aldım. 260 ml 180 tlya mı 190 tlya mı ne aldım ben, tommee tippee ismi
Ebbruc ezgikrby bak kuzum, gaz olmasını engelliyomuş, yorumlarını da okudum çoğu olumluydu alayım dedim bende ❤️
Ebbruc Ogretmenanneyim valla bence artar fiyatlar, şuan bile çoğu şey pahalı. Bi tişört alıyosun 50-60 tl kışlıklar daha pahalı oluyor genelde