ezgikrby Ogretmenanneyim ay ben de sadece 1 kere canım soğuk kahve istedi ona aşermek denirse 😂 başkalarından duyuyorum da istedikleri şey için ağlıyorum falan diyolar hiçbir şey için o duruma gelmedim 😂
Ogretmenanneyim ezgikrby ahahah yerim baya kolay birset asermissin😂 yok yani ağlamak abarti olur herhalde ama aşırı istedim çıkmadı aklımdan bulduk yedim 😂 bak soğuk kahve dedin canım çekti he
ezgikrby Ogretmenanneyim ayy keşke demeseydim üzülürüm 🥹🥲 afiyet olsun canım benim inşallah hep kolay bulunucak şeyler ister canımız istediği zamanlar 🤦🏼♀️😂
Ebbruc Ogretmenanneyim ezgikrby Ayy az önce tatlı yemiştim şimdi oturdum öyle göbeğimi dürtükledim bişey kaydı gibi oldu 🥰
Ebbruc ezgikrby hiç aşermiyorum , böyle deliler gibi istediğim bişey olmadı galiba hiç , senin oldu mu
ezgikrby Ebbruc yok bende de hiç olmadı öyle aşırı derecede bi soğuk kahve çok canım istemişti sadece 😅
Ogretmenanneyim Ebbruc ahahHa işte her zaman olmuyor bugün kahvaltıdan sonra baya bekledim olmadı 😂😂 eşim diyor ki pür dikkat niye bakiyon duvara.
ezgikrby Ogretmenanneyim hahahdjdjjddj hay allahım ya ama gerçekten öyle olmuyo mu bazen ben de 5-10 dakika bekliyorum hiçbir yere bakmadan bi yere odaklanıp biri söyleyince çok komik oluyo 😂
Ogretmenanneyim ezgikrby ahsgshhsha😂😂 cok hevesliyiz ya ondan 💕 şöyle bi 20 25 leri görünce net hisseder daha mutlu oluruz eminim
Arzuc01 ezgikrby yarın 17. Haftada oluyoruz inşallah hafif seğirmeler oluyo cinsiyeti 15. Haftada öğrendik oğluşumuz olucak
ezgikrby Arzuc01 hayırlı olsun seninle de aynıymışız biz de yarın tam 17 oluyoruz 🥰 bizim de 11. haftadan beri cinsiyetimiz kız o zaman anlamışlardı