Ebbruc ezgikrby neden kız 😂 gerçi bende babamın evini kapatmaya gitmiştim trabzona insanlar biraz farklı gelmişti bana da 😀
ezgikrby Ebbruc anlatılmaz yaşanır o derece 😂 kız doğu Karadeniz tarafından arkadaşlarım var onlar bile buraya geldi de çok garibine gitmişti. Çoğunun gelir durumu üst seviye mesela kimse çalışmıyo yaşadığımız yerde kadınlar çok fena eşimin burda 6. yılı o bıktı artık 😂 ben de 11 aydır burdayım hep diyodu da inanmıyodum buraya gelince anladım bide jandarmanın içindesin tüm olaylardan haberi oluyo insanın 🤦🏼♀️
ezgikrby Ebbruc yaa mutlaka iç ama ben onu içmeyince çok yorgun hissediyorum kendimi. Gece de prilamı içmedim bi deneyim dedim ama sarhoş gibiyim daha mide bulantılarım da geçmemiş
Ebbruc ezgikrby çok güzel bi yer ama insanın iştahı açılıyo o yeşilliğin, doğanın içinde 🥰 her yörenin insanının kendine has özellikleri var işte, çok iyi insanları da var çok garipleri de
Ebbruc ezgikrby prilamı doktor bıraktırdı bana 13.haftada tamamen bıraktım bulantım da olmuyodu ama şu 2 gündür az az böyle sabahları falan özellikle ya. Ocean ı da içmek istiyorum ama hiç ilaç istikrarım yok
ezgikrby Ebbruc çok iyi ya bırakman iyi olmuş benim annem de hep bulantılı hamilelik geçirmiş bende de kardeşlerimde de bizde genetik sanırım 🤦🏼♀️
Ebbruc ezgikrby bu bile genetik mi ya gerçekten, bu nedir . Ben iyi ki bıraktım diyorum ya bezmiştim ilaçlardan, yok folik asit yok prilam yok progestan. İnşallah seninde bulantıların geçer de bırakırsın bian önce 🙏🏻
Ebbruc ezgikrby hiç aşermiyorum , böyle deliler gibi istediğim bişey olmadı galiba hiç , senin oldu mu
ezgikrby Ogretmenanneyim ay ben de sadece 1 kere canım soğuk kahve istedi ona aşermek denirse 😂 başkalarından duyuyorum da istedikleri şey için ağlıyorum falan diyolar hiçbir şey için o duruma gelmedim 😂