Ogretmenanneyim ezgikrby ay nasıl geçer bu 5 Ay bilemiyorum içimden bi ses ilk ben dogurcam 3 umuz arasında diuor 😂
Ogretmenanneyim ezgikrby ahsgshhsha😂😂 cok hevesliyiz ya ondan 💕 şöyle bi 20 25 leri görünce net hisseder daha mutlu oluruz eminim
ezgikrby Ogretmenanneyim ay dışardan göründüğünde video çekmek için sabırsızlanıyorum ama. 20-25 onun için erken galiba
ezgikrby Ogretmenanneyim gerçekten mi 😂 ben sezaryenı 01.01’de olursam ilk ben kurtulmuş oluyorum 🤦🏼♀️😂 ama sizi çok merak ediyorum ya bakalım kim çıkıcak ilk hahaha
Ebbruc Ogretmenanneyim en sona benim oğlan gelecek kesin 😂 neyse bikaç gün büyük olur gelinlerim bişey olmaz 😂😂
Ogretmenanneyim ezgikrby o daha büyük haftalarda herhalde 20 25te ancak biz hissedebiliriz bence.. ama babası hissetsin cok isterim cildirir herhalde sevinçten 😇
Ogretmenanneyim ezgikrby aa unuttum sen sezaryen istiyordun o zaman brn en son 😂 sağlıklı dogsunda inşallah 3 ü de 🥰
ezgikrby Ogretmenanneyim evet sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah başka hiçbir şey istemiyorum 🥰🥰🙏🏻🙏🏻
ezgikrby Ogretmenanneyim önce biz sonra onlar artık 😂 bide kız çocuğu şimdi doğunca babalarına çok düşkün olucaklar 🤦🏼♀️😂 9 ay taşıyan biz …
ezgikrby Ebbruc erkekler 42 haftaya kadar beklermiş de sen bekler misin bilemem ahahahhs 😂😂😂 kız gelinlerim mi sjdjdkd bide çoğul hahaha ay çok güldürdün yine 😂😂😂
Ogretmenanneyim ezgikrby ya sorma benim bile pabucum dama atılmaya başlandı. Isteyken falan arayıp kızım nasil diyor. Disarda cok ac kaldığım zaman kızım acikacak hadi ye diyor 😏 bozulmuyorum ufaktan desem yalan olur
Ebbruc ezgikrby kız deme öyle 42 ne ben bi 25 hafta daha bekleyemem mümkünse 37-38 gibi gelsin 😂😂 e oğlumun gönlü kime düşerse işte
Ebbruc Ogretmenanneyim ooo 4 müüü bu bizi üzdü teyzesi/kaynanası 😂😂 benimki kız olsaydı vallaha şimdiden isteyeni çoktu ama neyseki erkek 😂
ezgikrby Ogretmenanneyim aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ah bu erkekler neden hepsi aynı olmak zorunda 🤦🏼♀️😂 seni seviyorum derken bile önce kızıma dedim diyo çıldırıyorum o da bilerek yapıyo fena 😂 bence bizim papuçlar çoktan atıldı o dama 😂😂😂
Ogretmenanneyim ezgikrby bence de bilerek yapiyolar 😂 neyse son 5 Ay iyive nazlanalim o zaman napalim🙊 ne kadarlık evlisiniz
Ebbruc Ogretmenanneyim kız sizinkiler naz çekiyorsa daha ne, ben naz yapamıyorum bile hiç. Adam tahammülsüz 😏