Ozgee96 Cogunluk erkek bence benim oglum olacak yigenimin oglu ablamin gorumcesinin oglu 5 kuzenim var onlarinda oglu 2 arkadasiminda oglu olacak 😂😂🙈
can_1anne hayirlisi06 bizim ki de tam tersi iki erkek Rabbım böyle nasip etmiş sağlıklı olsunlar ömürleri boyunca
Annecikler hayirlisi06 benimde 3 kızım vardi 4. Hamileyim oğlum olacak nasipse rabbim cümlesine tattirsin
hayirlisi06 Annecikler ya gözününz aydın ben 4.ypamam maalesef ama 3.ye şansımı denerim diye düşünüyorum bana da dua eder misinz evlatlarım sağlıkla hayırla olsun 3.de sağlıkla hayırla erkek olsun
Kilicbebek Linasu21 bir kızım var şuan hamileyim cinsiyeti belli değil içime doğan kızım olacak diye ama tabi bir kız nir erkek olsa çocık defterini sonuna kadar kpatmış olurdum:)
Linasu21 Kilicbebek bende oyle düşünüyordum rabbim nasıp ettı 23 aylık kızım var 17 haftalık erkek bebişe hamıleyım rabbım gonlunuze gore versın 🙏 💚
Menengic Çevremde ben dahil 8 hamile var ve benim dışımdaki 7 hamile kız ve benim 3. Oğlum geliyor 😆🤧🤧
gorkemcim Ben dahil iki kuzenim hamileyiz. Benimki ve bir kuzenimin erkek digerinin kiz. Bir arkadasimin da erkek . Erkek senesiymis :)
Annecikler hayirlisi06 etmemişim direk yorumları okurken dikkatimi çekti rabbim gönlüne göre versin takdirsin inşallah
Gul-18 slzttr çevremde 6 kisi hamileyiz biri kiz beşi erkek erkek senesi galiba ama ben pek inanmıyorum rabbimden gelen birsey
miroski_22 slzttr benim kızım olacak Allahın izniyle ama cevremde 4 kişi vardı hamile olan 4ununde erkekti 🙊😁