nevzatbaskomser slzttr Kız ne alaka erkekler haberleşip mi yapıyolar Allahın bileceği iş kız yazmışsa kız olur erkekse erkek. Yılbaşında hamile kalan trans mı oluyor. İnanmayalım böyle şeylere hormonlara sahip çıkalım 🥰
irem_ctn7 slzttr benim de kızım oluyor 😍 genelde kışın erkek çocuk doğumları çok oluyordu sanırım bu da mevsim değişikliği yaşamaya başladı 😅 kabul iğrenç espiriydi 🥹
AysegulArici slzttr valla ben 2021 kasiminda hamile kaldım o sene kız senesiymia şuan benle aynı olanlar çoğunlukla kız ama bu sene nasıl bilmiyorum🥰
Annecikler hayirlisi06 etmemişim direk yorumları okurken dikkatimi çekti rabbim gönlüne göre versin takdirsin inşallah
Fatmaysil Vallah kizmi erkekmi bilmem bana 2 hafta önce erkeğe benziyor denildi bugün gittim kıza benziyor denildi artık haftaya Allah kerim bakalım
Bebetooooooooooo 2022 de Hamile kaldım bebeğim kız. Bu sene gebe kalan 5 arkadaşımın da bebekleri kız 😄
Nissaam Kiz senesi bence çevremde okadar çok hamile.varki artik cinsiyet tahmini yaparken kesin kiz diyoruz cunku herkezin kiz çıkıyor 😂
Neslihan5241 Nissaam valla kız kardeşimin kız çocuğu oldu gorumceminde kız diyer gorumcede kız kız kardeşimin arkadaşının da kız bı ben erkek genden kaynaklı heralde bı kızı bulamadım 4 cu oğlum olacak nasipse
Limonzeytin Melekannesi42 ya tabi arada çıkıyor ben genelleme yaptn sdce muhakkak arada farklı olan olur. 2021 erkek yazanda çok olmş ama kız yazanda çok mesela hayrlısı olsn
Honeyballl slzttr benimde oğlum olacak 🤗🧿🤲💙. Bende kimi görsem erkek bekliyor artık algıda seçicilik mi yoksa denk mi geliyor bilmiyorum.
Ulviyye-Elcin Neçə nəfərin uşağı olub çevrəmdə bu il hamısıda oğlandı hətda xalamqızıda hamilədi oğlu olacaq inşeAllah məndədə oğlan olacaq
Nese86 slzttr Bencede erkek bu yıl kimi duyduysanız erkekti bebekler kızda var ama sanki erkek daha çok gibi.