seymaanurr Erkek dediler genelde kuzenlerim ve arkadaşlarım hepsi erkek bekliyor bitek benim kız dediler şaşırdım baya psikolojik olarak bi erkek mi acaba ye bekliyordum 😂😂
Annesininportakali53 slzttr ben dahil cevremde 7 kişinin bebişi kız etrafimda ve instagram ortamında hep kıza denk geldim kız senesi gibi ama kız senesi erkek senesi diye birsey yok
Gookceeeee slzttr Bence her ikiside eşit gidiyor gibi ama çoğunluk kız çocuğu bence benim bir oğlum var bir de kızım olacak Allah’ın izniyle çok şükür Rabbime Allah herkese nasip etsin ❤️
Suzan955 Limonzeytin alakasi yok 2021 de hamile kaldim erkek bebegimi bekliyorum 3 tane Daha hamile var etrafimda onlar da 2021 ve erkek
AnagibiAnaa slzttr 2. Oğlum geliyor 🐣🧿 ilk Oğlumda da etrafim hep kızdı tek ben erkek bebek bekliyodum. Nasip işi bunlar
Ozgeelaa Ona inanmıyorum ben erkek zaten daha çok olur bu hep öyledir. 2021 de 5 kişi doğym yaptı tanıdığım hepsi de erkekti
Nesine @Limonzeytin evet mantıkı mahallede 4 bayan hamileyiz🤭hepimizde Eylül annesiyiz 2021 gebelik 4 ü de kız👍☺️
Limonzeytin Melekannesi42 ya tabi arada çıkıyor ben genelleme yaptn sdce muhakkak arada farklı olan olur. 2021 erkek yazanda çok olmş ama kız yazanda çok mesela hayrlısı olsn
Buket_dadas slzttr ulan yinemi erkek ya 😂😂gecensenede erkek di oglum oldu sanırım yine oglum olcak gerci hayırlısı neyse o olsun saglıklı olsunda gerisi mühüm deil😂🙈🥰😘🙈🙈