Eldgrn slzttr burda kimde görsem çoğunluk erkek benim cinsiyet belli değil tabi ama bence erkek senesi
Limonzeytin slzttr 2021 de hamıle kalındysa kız senesi diye 2022 de hamıle kalındysa genelde erkek yazıyolar. Ben 2021 de hamıle kaldım 10 güne doğm yapıcam kızım olacak. Hamıle kaldğn seneye göre bakmak lazım.
hayirlisi06 Bilmem benim kızım oluyor bir kız bir erkek olsaydı gönül iki meyveyi de tatmış olacaktı ama nasip 2.kizim yolda 🙏
can_1anne hayirlisi06 bizim ki de tam tersi iki erkek Rabbım böyle nasip etmiş sağlıklı olsunlar ömürleri boyunca
Annecikler hayirlisi06 benimde 3 kızım vardi 4. Hamileyim oğlum olacak nasipse rabbim cümlesine tattirsin
Deryaakan hayirlisi06 aynı sizin gibiyim . Kızım zaten dünyalar tatlısı bi De Oğlum olsaydı çok iyi olurdu ama 2. Kızımı bekliyoruz nasipse 🙏 sağlıkla doğsunlar inşallah
_mir_6547 Egemen_ozgur_annesi benim 16 haftaya kdar kiza benziyo sırtı dönük kıçı kapali bilemem ne denildi Suan 22 haftalık hamileyim bugün gittigimde kesin erkek Dedi doktorumuz yani eğer dogruysa benimde 2ci oğlum yolda 😀
Zehragniken Limonzeytin Evet benimde kızım olacak bende 2021 de kaldım hamile 15 gün kaldı benimde hayırlısıyla
Suzan955 Limonzeytin alakasi yok 2021 de hamile kaldim erkek bebegimi bekliyorum 3 tane Daha hamile var etrafimda onlar da 2021 ve erkek
Limonzeytin Zehragniken benımde normalde 15 falan var normal olsaydı ama seseryan olacakmşm doktorum öyle dedi haftaya diyor bakalm ne olacak sağlıklıca kucağımıza alalım kızlarımızı😍🤲🎀
Kilicbebek Linasu21 bir kızım var şuan hamileyim cinsiyeti belli değil içime doğan kızım olacak diye ama tabi bir kız nir erkek olsa çocık defterini sonuna kadar kpatmış olurdum:)
minisinannesiiiii Öyle bir istatistik yok her sene erkeklerin spermleri hadi bu sene komple X kromozumu seneye de Y demiyorlar