Kcgl_63 mmkahve son adet tarihi ama kendini göstermiyor hiç doktor kaç defa baktı ama sadece tahmin ediyor zaten doğuma çok az kaldı ama yinede merak ediyorum kesin bsy söylemiyor yani
mmkahve Zeynb yok olmadı ben size yazmayı denedim ama sizde mesaj yaz bölümü çıkmadı anlamadım neden olduğunu
2erkeksnnesi Zeynb canımmmmmmmmmmmmm şimdi çıktımmmmm ve kızımmmm oluyor ay nasıl mutluyummmmm anlatamammmm tuttu planlamammmm🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰🥰🥰
prenseslerimmmmm 2erkeksnnesi cnm planlamayı kime yapardın kiz bebek için yaptırdın dimi okuyorum yorumlarida yanlışlık olmasın diye tekrardan sorayim dedim
2erkeksnnesi Armin-Guney ayyyyy nasıl mutluyum anlatamammmmm Emel hanım da yaptırdım bende tuttu planlamam şaka gibi pipi diye elime verildi o kadar üzülmüştüm ki daha çok kıza adepte etmiştim kendimi o yüzden şimdi aşırı mutluyum . Resmen Emel hanımla ilk ayda denedik ilk ayımızda tuttuuuuu 🥰🥰🙈🥰🥰
Ayezhanim 2erkeksnnesi canım sana da beslenme planı uygulandı mi bide ilişki saatleri mi verirliyor cinsiyet için
2erkeksnnesi Zeynb evettttt kuzummmm tuttu planlamaaaaaaaa Emel hanıma da yazdım hemen özür diledim hatta şaka gibi pipi resmî vardi elimde doktorda erkek yA bu diyince ümidim bitmişti ama Emel hanım gerçekten demişti bana kız bebek tutuyor diye genellikle