Sedef3437 mmkahve birliktelikler 2,6,13 Mayıs’ta oldu son adet 20 Nisandı doktor günüyle uyumlu dedi.
mmkahve Kcgl_63 bu son adet tarihi mi yoksa hamile kaldığınız yani ilişki tarihi mi? Cinsiyetin kesinleşmiş olması gerekmez mi tarih 2021 yazmışsınız.
elifcicek_07 Sizce de çok saçma değil mi gen faktörü var baskın kromozom faktörü var nasıl tahmin edilebilir ki bu. Bilim terk
Minisssko elifcicek_07 Bende senin gibi düşünüyorum canım. Tamamen %50 ihtimal olduğu için şans olduğunu düşünüyorum bu tahminlerin 😂 Ya kızdır ya erkek zaten çok zor değil tahminlerin tutması.
2erkeksnnesi Zeynb yok canım birebir ne dendi ise yaptım ama şöyle ki pipi ultrason elime verildi ama henüz netlik bir şey de kazanmadı bakalım Çarşamba günü doktoruma RANDEVUM var inşallah kendi doktorum da kız der çünkü o %80 erkek dedi . Sonra başka bi doktora gittim oda %95 kız dedi bakalım Çarşamba günü netlik olarak inşallah erkek değil de kız der ve sevinçten uçarım inşallah 🤲🏻 Eğer tutmazsa da yapacak bir şey yok Allah böyle istediği için 3. Oğlum geliyor derim kendime
Melegm0523 mmkahve canım banada bakabilir misin? 13 Ağustos 14 Ağustos ve 17 Ağustos ilişki oldu başka olmadı
Kcgl_63 mmkahve son adet tarihi ama kendini göstermiyor hiç doktor kaç defa baktı ama sadece tahmin ediyor zaten doğuma çok az kaldı ama yinede merak ediyorum kesin bsy söylemiyor yani
2erkeksnnesi Zeynb ay inşallah da öyledir canım zaten kalbim yerinden çıkacak biran önce yarın gelsin istiyorum ve güzel bi haber ile çıkayım istiyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍😍😍 haber edeceğim sizi canım. Sen de mi planlama düşünüyorsun 🥰
Zeynb 2erkeksnnesi Insallah gönlunddki olur canim kac haftaliksin Insan korkuo erkek cikarsa diye 🙈 türkiyede bi kac yere tüp bebegi cinsiyet icin aradim sordum yapan var Ama onlarda garantie vermio Bilemedim
Zeynb 2erkeksnnesi bende dusunuyorum Ama erkek korkusuyla Insan dusunuo bi 😂resım varmı canim bacak arasi belki anlariz
2erkeksnnesi Zeynb var canım hatta dün bi post anketi açtım bacak arası ultrason fotosu atıp profilime gir bak bakalım anlıyorsan beni de etiketleyip yorumunu bekliyorum sence erkek mi kordon mu o 😍
advice yumurta çatladıgında hemen ve yakın saatlerde birlikte olmuş olursanız erkek oluyor. yumurta çatlamadan önce yaparsanız kız oluyor. bunun bilimsel bir açıklaması da var hatta. yani yumurtanın catlayıp catlamadıgını anlamak zor tabi ama.