2erkeksnnesi Zeynb evettttt kuzummmm tuttu planlamaaaaaaaa Emel hanıma da yazdım hemen özür diledim hatta şaka gibi pipi resmî vardi elimde doktorda erkek yA bu diyince ümidim bitmişti ama Emel hanım gerçekten demişti bana kız bebek tutuyor diye genellikle
Zeynb 2erkeksnnesi Ben pipyle Kordon arasinda gittim tam pipi diyemedim kiz Bebekleri Dahami kolay tutuormus
2erkeksnnesi Zeynb genellikle kiz bebekleri daha kolay demişti diye hatırlıyorum canım erkek zor aslında demişti 🥰
Karpuz1995 Zeynb canm sana özelden yazacaktım olmadı normalde atıyordum ama sende mesaj at bölümü yok atabilirsen sen yazarsan sevinirim canm
Karpuz1995 Zeynb canm bir kaç.hastane tüp bebek yapyr dedin hangi ilde ve ne kadar bilgi alabildin mi birde herkesin oluyor ama senin hesaba tek atılmıyor özel mesaj
Zeynb mmkahve Ben miktari fazla diye kaybetmemisdim ama ankarada Arayip arastirabilirsin zaten onlarda garantie vermiyo
Aselsmoms Gulsengulsen ben adım adım annelikten bioes macun almistim canım onun dışında arzu hanım yeşil çay zencefilli çay bide şey demişti 1 kilo bala 1 kilo bademi ve 300 gram cevizi toz haline getirip karıştırın maçından eşiniz günde 2 kaşık tüketsin keçiboynuzu pekmezi her gün 1 2 kaşık :)
Karpuz1995 Zeynb ben de başka yerleri aradım öncelerde sadece tüp bebek yaparz kız veya erkek icin degil dedi
Zeynb Karpuz1995 herkez yapmio yapsada yuksek miktar veriorlar yada kibrisa yönlendiriorlar ve ucuk fiyattan bahsediorlar
Ayezhanim 2erkeksnnesi canım sana da beslenme planı uygulandı mi bide ilişki saatleri mi verirliyor cinsiyet için