mmkahve 2erkeksnnesi en son 13 haziranda ilişki oldu dediniz ona göre baktım da erkek evresine denk gelmiş. Sağlıkla gelsin 🌿
mmkahve 2erkeksnnesi bir arkadaş biraz öğretti diyelim :) ama tabi belki başka gün de oldu derseniz tam net bilmek gerekiyor.
2erkeksnnesi mmkahve canım 6 haziranda ilk birliktelik oldu sonra 8 haziranda birliktelik oldu, birde son olarak 9 Haziran da birliktelik olmuş. Eminim birliktelik olduğumuz günlerden bu şekilde bi daha bakar mısın 🙈🤭
mmkahve 2erkeksnnesi şimdi şöyle anlatabilecekmiyim bilmiyorum da 5 haziranı 6 ya bağlayan gece saat 00.00 dan 02.00 e kadar erkek evresiymiş. Ama 6 haziran 02.00 den sonra kız evresiymiş.
mmkahve 2erkeksnnesi 8 haziran kız 9 haziran erkekmiş. Ama işte bunun hangi gün döllendiğini bilemem. En son 9 haziran olduğu için o tutmuş olabilir.
ayaavaa mmkahve 4 Ocak çift çizgi gördüm benimkide hesaplar mısn daha ilişki olmadı erkek bebek hamgş saat evre okuyor
2erkeksnnesi mmkahve ay nolur bize de anlatsanıza anlayacağımız dilden belki bi şekilde kızı tuttururuz 4. De 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙈😂
Aselsmoms 2erkeksnnesi evet canım tuttu ben arzu hanıma yaptırmıştım ama dediği herşeye uydum sadece yumurtlama günü değil çatlama günü olacaktı ona uymamistim ama yumurtlama günüm oldu ilişki ertesi günde catlama olunca tuttu şükür 🥰
Sedef3437 mmkahve birliktelikler 2,6,13 Mayıs’ta oldu son adet 20 Nisandı doktor günüyle uyumlu dedi.