Ipekyrdy Hamaratpanda canım ben Medline takipliyim ama detaylıya balcalı Mete sucu ya gittim özel muayenesine 215 TL gibi bir rakamdı. Arayıp randevu alabilirsin perinatolojiden
Gul47 Hamaratpanda ben perinatolojide yaptırdım detayliyi okadar çok detaylı baktiki doktorum en son ben ona dedimki yoruldum nefesim gitti sırt üstü uzaninca tıkandım çok ilgili ama riskli gebelik bolumu benimkisi ikiz oldukları için orda sırada beklerken sadece detayliya gelenlerde vardi orda gördüm sizde Bi arayıp randevu almaya çalışın belki bulursunuz bulamasaniz ben yardımcı olmaya calisayim size
Hamaratpanda 10 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim. İlkinde doktor beğenemedim en son hiç takibimi yapmayan bi doktorda doğum yaptım mecburi. Bunda da öyle olsun istemiyorum kızlar hangi doktor hangi hastane karar veremiyorum
Gul47 Hamaratpanda sagolun sukur iyi diyelim iyi olsun birtanesinin suyu azalmış bskalim bu hafta ne diycek
11mom01 Hamaratpanda memnun kaldım sonuçta alanında uzman birisi ve tüm sorduğum soruların yanıtını aldım. Renkli fotoğraf vermedi bilgin olsun. Bebekte çok şükür bişey yoktu zaten herşeyine bakılıyor detaylıda. Randevuyu da son zamanlara bırakmamanı tavsiye ederim.
Rymeysabulutt Bende Adana’dauim Güzelyalı Hastanesi’ne gidiyorum baya da.memnunum doktorumdan ve hastaneden