Kadriye__ Maviasel Allah’ım bu güzel duyguyu sana da tatdırsın inşallah , ben de hayırlısıyla doğumu yapayım sana da Allahım ikiz bebiş versin inşallah 🙏😇😍😍 benim ikiz olmadı ama senin olur inşallah 🥰😍
-sedadnc- Maviasel sorunlar sıkıntılar her evlilikte oluyo kuzum sen kafanı boşalt olur allahın izniyle 🤲
-sedadnc- Maviasel anaa kuzum daha 8 aylık evlisin 1 yıla kadar zaten normal diyo doktorlar ne kisti çıktı sende
Maviasel -sedadnc- bilmiyorum ki doktor öyle dedi değerlere bakıyorum bişey anlamıyorum internetten fln bakıyorum yine doğru düzgün bişey anlamadım ya bebeğim olsunda başka bişey istemiyorum Allah tan
-sedadnc- Maviasel internete bakıp hiç kafanı karıştırma kuzum polikistik olanlardan kilo vermesi isteniyo yürüyüş yapman gerek bol bol su içmen gerek bende de var polikistik
-sedadnc- Maviasel yanlış anlamada tek sorun sendeymiş gibi davranma bence eşini de götür o da muayene olsun belki sorun ondadır kendi kendini strese sokma
Maviasel -sedadnc- aslında aklıma geldi gidelim dedim ama kabul etmiyo bende sorum yok diyo sende var diyo ikna etmeye çalışıcam
Izellll Maviasel bende de vardı canım 1 ay olmadan çözüldü doktor soğan suyu verdi Şubat’ın 15 de kullanmaya başladım Mart 15 te hamileydim ☺️ seninde olur çözülmeyecek birşey değil içini ferah tut
2baby1moms Maviasel aha ben 🤣🤣 benimde bu şekilde gözümde kararıyor yiyecekler her iki hamileliğimde de yaaşadım 2. Hamileliğim hala da yaşıyorum tavuğu görmeye tahammülüm yok normalde kırmızı eti yemem ama lahmacun aşkı sardı beni
Maviasel Izellll bu kist kilo aldırıyormuş doktor dedi saç dökülmemde ondanmış o çözülünce düzelir diye umuyorum
2baby1moms Ya sonradan okudum sonucu inşallah kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırsın Rabbime gönlüne göre versin inşallah
Izellll Maviasel evet hepsi ondan oluyor canım kilo verince gidiyor ama ben diyete başlayınca gözlerim kararıyor kan şekerim düşüyordu onun için ilaç verdi birde soğan suyu hem kilo verdim hem hamile kaldim
2baby1moms Maviasel kistten olmuyor da olabilir ilk önce güzelce tedavini ol kistin gitsin sonra çocuk