Damla1995 Asyaalin masallahh 😇 ben acken hickiriyo tokken hickiriyo uykusundada hickiriyo sonra uyaniyo falan kskskks
4peynirlipizza Yaa evet ilk söyledigimde bana inanmamıslardı tekmedir o demişlerdi ama hıckırıyo işte öyle düzenli tekme mi olur :) faydali oldugunu ögrendigimden beri dakika tutmaya başladım 10 12 dk hıckırıyor günde 1 2 kez. O hıckırdikca ben mutlu oluyorum çünkü emme refleksi gelişiyor
Cananyildiz 4peynirlipizza benimkide uzun hıçkırıyor korktum bende googlede 2 3 dk yazıyordu demekki herkesin ki uzun sürüyor
gamzekck Damla1995 ben 31. Haftamdayim, hıçkırıyor , ama çok fazla değil, bugün bir yada iki kez hareket etti , bu aralar az ediyor, normal mi
Cananyildiz Ziynet4459 ben 32 oldum yeni anlamaya başladım. Tekme ve hareket daha güçlü ve düzenli değil ama hıçkırık kalp atışı gibi düzenli ve ayni yerde pıt pıt atıyor 😂
Benherseydenoncebiranneyim Damla1995 bir de doğduktan sonra görün o hıçkırıkları 😂 benimki de karnımda çok hıçkırıyodu. Şimdi 3 günlük ve hıçkırıklarını canlı canlı görüyorum 😄 sinir oluyor yavrum hıçıkırık tutunca sinirden ağlamaya başlıyor
Damla1995 Benherseydenoncebiranneyim ahahaha bilmezmiyimnfragmanindan sonra canli canli yasadim smdi sıra kizimda onuda izlicemm hickirirken smdilik gobiştee 🙈🥰
kuubra1234 Damla1995 hickirdigini nasil anliyorsunuz. Biz henuz 19 haftaliğiz😁yeni yeni kipirdamaya basladik
Damla1995 kuubra1234 henuz erken canm 1 aya falan başlar ayirt edeblirsen anlarsin 🤗 kalp atisi gibi pespese atıyo uzun suruyor oyle 5 10 kerelik bisi degil yani ayirmamak mumkun dgl guzelce dikkat edersen anlasilir 🥰
Patatesss Damla1995 benim 34 olacak ama hala hiç hıçkırmadı. İlk hamileliğimde günde belki 3 kez hıçkırırdı. Neden böyle oldu bilmiyorum
Damla1995 Patatesss aaa onu bende blmiyorum canm ya bnm 3.hamilelgm suan hepsinde hissettim. Bi sor istersen dr a. Ama zaten son haftalarn onenli bisi olsa dr solerdi illaki
Damla1995 Bilgeszr 15 mi 🙄 cok erken degilmi hickirik icin. Sen hareketleryle karistiriyo olmayasin. Genelde ilk hareketleride ayni skilde kalp atisi gbi oluo 😇