seda2209 Damla1995 hah aynen canım acıyor böyle yüzüyor gibi oluyor ama eskisi gibi değil korktum birden ya hay Allah razı olsun 😂
Damla1995 seda2209 daha az once sana cvp yazmadan esime demisdim habire yer degisiyo sanki die. Rahatsizda ediyo haa sanki artk 😢 guzel bsy ama degisk
Mesudesrds Damla1995 günde 4 yada 5 kez hickiriyor maşallah 🧿🙈 hickirirken aniden sinirlenmiş gibi hareketler yapıyor 😆 çok hoşuma gidiyor öyle yapması 😃😃
Damla1995 Mesudesrds evett aynilarini yasiyorum bende sua ilerisini dusunemiyorum bile cok komikk guluyorum boyle gobegimi skıp sevesim geliyo. uyuyodu uyandi resmen 😂
seda2209 Damla1995 aynen acıtıyor canımın acısıyla karnımı seviyorm çok değişik. Benimki genelde kaburgalara oynuyor oturamiyorm bile kskcmsc
Damla1995 seda2209 evet 1 hftadr ozellkle kaburga hareketleri basladi otururken cok rahtsiz ediyo.bundan sonra basliyo zorluklar. O yuzden hep yatiyom bu sfrde kalcalarm agriyo. Degnegin iki ucuda b.klu anlican kskksks 😂
Damla1995 Mesudesrds bilerek uyandirdigimda oluyor 😂 hem uyusun diye bakiyorum yoruyo canm aciyo die hemde uyansin oynasin die karnimi oynuyorum . Bu durum dogduktan sonrada degismiyo 🙈
Mesudesrds Damla1995 hızlı hızlı hareket edip sonra sakinlesiyor küçük hanımcık 😆🤭 ben uyuyunca küçük hanımda uykuya geçiyor arada uyandığım zaman hareket etmiyor bazen uyuyor diye ellemiyorum 🤭😆😀😃