Damla1995 Bilgeszr 15 mi 🙄 cok erken degilmi hickirik icin. Sen hareketleryle karistiriyo olmayasin. Genelde ilk hareketleride ayni skilde kalp atisi gbi oluo 😇
Bilgeszr Damla1995 yaa hıçkırık gibi ama bilemedim harekt olunca kayıyor gibi hissediyorum yada hıçkırık sanıorum kalp atısı gibi hatta karnımın dışından attıgını görüyorum hafif
Damla1995 Bilgeszr sasirdim 😊 normalde hickiriklari bile daha ilerleyen haftlarda basliyor cunki. Karistiriyosun buyuk ihtimalle ama hepsii cok guzl duygu 🥰
Bilgeszr Damla1995 olabilir karıstırıyorum belkide ama o duygu cok güzel Allah dileyen ve hakeden herkese yaşatsın 🤗🥰
Bilgeszr Damla1995 bide ben 7 8 haftalıkken hissetmeye basladım az az kalp atışı gibi pıt pıt tı 3.bebeğim bu 🥰🤗
motherofcats 26.haftadan beri hissediyorum hıçkırıklarını. Hıçkırmaya başlayınca çok hareketleniyor zaten bende diyorum sinirleniyor😅
Seyda94_ Yaa bizde babasıyla birlikte hıçkırıklarini izliyoruz sürekli Baya da uzun sürüyo sinir olduğu da belli oluyo hıçkırık bitene yakın dönmeye basliyo 😅 Çok uzun sürünce bende sinir oluyorum yalan değil 34+6 dan selamlar ❤️🎈
Nazli358 Ya 22 haftadayım rahim kısmımda hissediyorum damar atar gibi seyirme gibi o hıçkırık mı oluyor