Irmakdkm hamilelikle başladım. 2 tane kullanıyordum. Biri mide bulantımı kesti ve rahat uyuttu diğeri beni yataktan kaldırdı. Uyutanı bir ay önce bıraktım. Diğerini hala kullanıyorum.
Kendimi kötü hissediyorum
Kuzum günde 2 tane maden suyu iç çok faydası oluyo benimde öyleydi sakin ol bol bol dinlen su iç meyve sebze tüket çok ağır yemekler hamur işleri bulantın geçene kadar en azından yeme doktorum bu şekilde uygulamamı söylemişti be iyi geldi bana
dilanbartos kaç haftalıksın canım
KubilayEsraKayadelen anladım canım sürekli yatıyorum bende bugün çok az su içtim çok kötüydüm inşallah hemen geçer canım
Irmakdkm Bende o tarz birsey yoktu ama inan dokuz ay boyunca hastalikli bir insan gibi gezdim hep. Asiri kusma vardi hicbirsey fayda etmiyodu. Herseyden tiksindim mutfaga hic giremedim. Kusmaya giderken bile duvarlara tutunarak gidiyodum oyle halsizdim. Bizde bu sekilde geciriyoruz demekki. Allah yardimcimiz olsun canim insallah kisa bi surede gecer.
Bende yeni öğrendim öğrendiğimden beri anksiyeteden ne uyku kaldı ne iştah düşünmekten alamıyorum kendimi düşündükçe de korkuyorum bir şey olacak diye çok farklı bir süreç kendimi hasta gibi hissediyorum hemen kabullenemiyo insan
Irmakdkm 40 olduk bugün
BusraZeynep amin canım ayağı kalkınca nefes nefeseyim o derece inşallah hemen geçer ve sağlığımıza kavuşuruz
Mide bulantımızda illa olacak ama benim hamilelikte önce de kaygı anında panik anında çok midem bulanırdı hal böyle olunca hamilelikte daha çok bulanıyo belki kusmayacaksın ama korktukça daha kötü oluyo
dilanbartos sağlıkla kucağımıza alırız inşallah