Irmakdkm hamilelikle başladım. 2 tane kullanıyordum. Biri mide bulantımı kesti ve rahat uyuttu diğeri beni yataktan kaldırdı. Uyutanı bir ay önce bıraktım. Diğerini hala kullanıyorum.
    Kuzum günde 2 tane maden suyu iç çok faydası oluyo benimde öyleydi sakin ol bol bol dinlen su iç meyve sebze tüket çok ağır yemekler hamur işleri bulantın geçene kadar en azından yeme doktorum bu şekilde uygulamamı söylemişti be iyi geldi bana
      Ebrumert aynen eşim sağolsun çok destek veriyo ama evde yalnız kalamıyorum rüyalar görüyorum şu iki üç gündür daha fazlalaştı geçer inşallah:(
        Slcnslcn kalbime ağrı saplanınca sanki hep olucak hissine kapılıyorum iyice modum düşüyo mide bulantımda üstüne gelince panik ötesi oluyorum inşallah hemen geçer canım
          Irmakdkm merhaba benimde panik atagim ve anksiyete bozukluğu var bende ilaç kullanırken hamile olduğumu öğrendim kestik ilacı hemen ama rahatsizligim hormon seviyelerle birlikte artmaya başladı şuan yeni bir ilaca başladık siz nasıl atlattiniz durumu yada şuan nasilsiniz
            Irmakdkm hep olmick cnm. İlerledikçe gececek. Geçtikçe rahatlicksn. Icin sikildikca dua et. Elini karnına koy salavat getir.ihlas oku. Yada sakin bi muzik ac. Uzanip.
              Irmakdkm Bende o tarz birsey yoktu ama inan dokuz ay boyunca hastalikli bir insan gibi gezdim hep. Asiri kusma vardi hicbirsey fayda etmiyodu. Herseyden tiksindim mutfaga hic giremedim. Kusmaya giderken bile duvarlara tutunarak gidiyodum oyle halsizdim. Bizde bu sekilde geciriyoruz demekki. Allah yardimcimiz olsun canim insallah kisa bi surede gecer.
                Irmakdkm birde bebeğin için küçükte olsa bişeyler al araştır internetten bak kitaplar oku konuş onunla instagramdan güzel doğum videolarına bak insan motive oluyo özeniyo kendini daha farklı hissediyo
                  Asya02 dediğim gibi heran bişey olucak kadar korkuyorum canım geceleri özellikle daha kötü oluyo ama yardım almayı düşünüyorum siz ne yaptınız
                  Bende yeni öğrendim öğrendiğimden beri anksiyeteden ne uyku kaldı ne iştah düşünmekten alamıyorum kendimi düşündükçe de korkuyorum bir şey olacak diye çok farklı bir süreç kendimi hasta gibi hissediyorum hemen kabullenemiyo insan
                    Slcnslcn dua okuyorum sürekli canım inşallah hemen geçer 3 ayı atlatıp artık güzel hamileliğe geçiş istiyorum :(
                    BusraZeynep amin canım ayağı kalkınca nefes nefeseyim o derece inşallah hemen geçer ve sağlığımıza kavuşuruz
                    Ebrumert motive olmak için değil mi tamam canım sağol inşallah atlatırım
                    Mide bulantımızda illa olacak ama benim hamilelikte önce de kaygı anında panik anında çok midem bulanırdı hal böyle olunca hamilelikte daha çok bulanıyo belki kusmayacaksın ama korktukça daha kötü oluyo