BusraZeynep panik atağımda vardı ilaçları doktor kontrolü altında bıraktım öyle hamile kaldım destek almam gerekiyor mu tekrar psikiyatristten Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kendimi kötü hissediyorum
Irmakdkm çok normal 20. Haftadayım ve kalbime sancı saplanması dışında hep halsiz hasta ögürtülü bulantılı kusma durumundayım ki zofer diye mide bulantısı ilacı kullanıyoruz 🤢 moralini bozmak istemem asla ama bazı bünyelerde böyle devam edebiliyor. İnşallah geçer hemencecik 🙏🏻
dilanbartos bende kullanıyodum öyle bıraktım hamile kaldım hala kullanıyo musun geçti mi
Irmakdkm hatta ilk başlarda bütün gün yatıyodum psikolojik olarak bni o battaniyede bıraksınlar hiç ellemesinler istiyodum gülmüyodum konuşmuyodum aslında çok sevindik bebeği ilk duyduğumuzdan beri ama değişik bir duygu yani eşim çok destek oldu saolsun yüzüm gülsün yeterki diye elinden geleni yaptı ama mide bulantısı yprgunluk uyku hissi birde biz başından beri eşimle cinsel ilişkiye girmiyoruz hamileliğimde risk diye eşimi özledim değişik bir psikolojiye grdim ama geçiyo hepsi emin ol
MelisHayal Allah yardımcımız olsun doktoruna gidip söylediğinde müdahale etti mi hemen yoksa seni psikolojik destek alman için uyardı mı canım
Irmakdkm hamilelikle başladım. 2 tane kullanıyordum. Biri mide bulantımı kesti ve rahat uyuttu diğeri beni yataktan kaldırdı. Uyutanı bir ay önce bıraktım. Diğerini hala kullanıyorum.
Kuzum günde 2 tane maden suyu iç çok faydası oluyo benimde öyleydi sakin ol bol bol dinlen su iç meyve sebze tüket çok ağır yemekler hamur işleri bulantın geçene kadar en azından yeme doktorum bu şekilde uygulamamı söylemişti be iyi geldi bana
dilanbartos kaç haftalıksın canım
KubilayEsraKayadelen anladım canım sürekli yatıyorum bende bugün çok az su içtim çok kötüydüm inşallah hemen geçer canım
Irmakdkm Bende o tarz birsey yoktu ama inan dokuz ay boyunca hastalikli bir insan gibi gezdim hep. Asiri kusma vardi hicbirsey fayda etmiyodu. Herseyden tiksindim mutfaga hic giremedim. Kusmaya giderken bile duvarlara tutunarak gidiyodum oyle halsizdim. Bizde bu sekilde geciriyoruz demekki. Allah yardimcimiz olsun canim insallah kisa bi surede gecer.