• isimler
  • Bebeginizin ismi ne olucak🥰

Defneazra benım bebısıme koydugum ısmıde asırı dalga gectıler herkess kendı aılem esımın aılesı hatta esım bıle yadırgadı suan herkes alıştı doguran sensin babasıyla hem fıkır olmak dısında bir slrumlulugun yok bence de

Esrannee işte hata yapıyoruz kararli olmamız lazım ama öyle bir tepki verme şekilleri varki elde değil şüpheye düşmenin. İçine ne siniyorsa onu koy ve doğana kadarda kimseye deme

Semaaa321 ada ismine bile laf eden varsa hâlâ ne diyim🤦🏼‍♀️ ben de Eliz Mavi koyucam inşallah. İnsanların neden mavi, renk adı, sonrakileri de yesil pembe koy demeleri beni sinir ediyor. E kalkıp “sen ne anlarsın vizyonsuz” da diyemiyorum🤣

dilekom yaa öylemi ben bilmiyordum bunu ateş demir tarzı isimlerin pek iyi olmadığıni biliyordumda diğerlerini bilmiyordum cok teşekkür ederim 🤍

mavismom1 ya evet gıcık olmamak elde değil kendi çocuklarına koydukları isimlere bakmadan gelip linclemeleri gülünesi ama işte gene takmıyorum da değil arada

Betulma haklısınız çok çok teşekkür ederim takıpta hiç kendi canımı sıkmıcam💞😇

Aysunvr çok teşekkür ederim saolun vala iyki varsınız içime su serptiniz 🤍😇

Melikekader1 ah ah derler hersey derler onlara kalsa her isme bi kulp bulacaklar ben takmicam artık kimseye de söylemicem doğana kadar sizde öyle yapın bence

Oznrusk allahim manyak bu insanlar gerçekten eylul, Nil o tarz kibar isimlere bile laf etmişler şaşırıyorum gerçekten

Baharshin
        Habibullah koymayı düşünüyoruz ama ikinci isim olarakta can olsun mu kararsızız Habibullah Can

Doguma son 28 gun, esimi bi turlu babasinin isminden vazgeciremiyorum 🤦🏽‍♀️