Melikekader1 Aysunvr aynen vallahi tek değilmişim rahatladım bu çevre baskısı insanı çileden çıkarıyor, koyulması uygun/caiz olmayan o kadar çok isim var ki kuranı Kerim’de ama işte nedense kimse anlamak istemiyor herşey gönlümüzce olsun inşallah 🙏🏻 🫶🏻
Esrannee Minel Lena koymak istiyorum kızımın ismini bende tepkilerden dolayı kararsız kalabiliyorum malesef
Semaaa321 Esrannee işte hata yapıyoruz kararli olmamız lazım ama öyle bir tepki verme şekilleri varki elde değil şüpheye düşmenin. İçine ne siniyorsa onu koy ve doğana kadarda kimseye deme
Nehir__ce Baharshin cinsiyetini öğrendiğimden beri Atlas Efe diyorum ama şimdi eşim tutturmuş bir isim sen koy bir isim ben diyor kendi adını koyacakmış nasıl vazgeçiririm bu düşünceden kızlar
Sinemkaan Nehir__ce genelde erkek çocuğuna babalari isim katmak istiyor bende istemedm onun istediği ismi ama kararlı
Semaaa321 Melda-Melda kimseyi memnun edemeyiz bende bugün onun sinirindeyim takmicam ve inatlarina koyucam o ismi sende takma can çok güzel bir isim
Gulcann0 RonyaArin Sizi üzdüğüm için üzgünüm, düşünemedim bi an yazdım pek mantıklı düşünemiyorum şuan
RonyaArin Gulcann0 yok canm Allah sana sabir versin bende mesajımı geri sildim belki gorursen üzülürsün die