Busakdagg Minik_sevdam sular akademi hastanesi inci hanıma gitmiştim,kendi doktorum ceyhandaydı 7 ay boyunca devam ettim aynı doktorla ama tayinimiz Maraş’a çıkınca değiştirmek zorunda kaldım ama tekrar ceyhandki doktora gidecem gibi gözüküyor
Busakdagg A_syma sular akademi hastanesinde inci hanıma gitmiştim bi kere,memnun kaldım aslında ama yine de emin olamadım devam edip etmemek konusunda
Asim_Mehmet mtlbaby Ben zehra yılmazın atakumda özel kliniğine gidiyorum. Kendisinden memnunum. Hamileligimden önce de kist tedavisi için gitmiştim. Hamile kalınca da devam etmek istedim. Doğumu anlaşmalı olduğu hastanelerde yapıyor.
mtlbaby Asim_Mehmet anladım ben de Tolga şişliye gidiyorum daha önce liv deydi hastanede devam etse daha iyi olurdu tabi sağlık sigortamda vardı ama doktor değiştirmekte istemiyor insan
Semra41 Busakdagg bıze de öyle soylemıslerdı hazırandan sonra daha zam olmaz denıldı 5 bin tldi fıyat sımdı sorduk tekrar 6.500 dedıler😁😁(Kocaeli bu arada)
Busakdagg Semra41 😅😅😅 1.ay ve 6.ayda zam yapıyoruz sadece dediler ama bakalım doğurana kadar tekrar zam gelmez İnşAllahhhh 😅
turkeri-canan Karabiberimm Hastanede bir doktor değil gökmen sükgene gidiyorum doktor doğumu orda yaptırıyor sadece siz hangisine gidiyorsunuz ? 😇
turkeri-canan Karabiberimm Hastanede doktor mu yoksa benim gibi dışarda doktora gidip doğumumu orda yapacaksınız 😇
GlsMila Busakdagg ben izmir atasağlıkda doğum yapıcam normal ve sezeryan doğum 7500 epiduralli 6500 epidural siz ben 2 ay önce sormuştum muhasebe ye tabi değiştimi bilmiyorum
Efsunala_ Babysharkk hangi hastane ve fiyatı ne zaman aldınız acaba bende Sakarya da oturuyorum Sedat umura gidiyorum şimdi doğum için hastane seçeceğim
Karabiberimm turkeri-canan hiç görüşmedim canım bende çok merak ediyorum . Geçen kontrolde soracaktım heyacandan unuttum 🙃 size fiyat verdiler mi ☺️ Ama tahminimce sizin ücret fazla olur muayene ücretinizde hastane doktoruna göre fazla. Ben 300 ödüyorum .