Busakdagg Semra41 😅😅😅 1.ay ve 6.ayda zam yapıyoruz sadece dediler ama bakalım doğurana kadar tekrar zam gelmez İnşAllahhhh 😅
Semra41 Busakdagg valla bıan önce doğursam ıyı olcak 220 fılan verdıgınız muayene sımdı 330 oldu yetısebılene aşk olsun🤣🤣🤣🤣
Nhlmhmt Neslihan2600 benim doktorumun kendi kliniği var. Ankarada bazı hastanelerle anlaşmalı biriside medicana doktor el emeği hariç ortalama 6.000 dendi🥲
Tugbakaraer Busakdagg valla canım ben ordu da yaşıyorum burda 5 bin di geçen ay 7.500 oldu benim doğum aralıkta o zamana kadar ne kadar olur bilmiyorum birde benim kan uyuşmazlığı iğnem var doğumda valla bi aksilik olmazsa devlette doğurcam
Cansuu01 kbralya01 medline’a zam mı gelmiş. Benim doktorum medline ile anlaşmalı. Sezeryan 8 normal 9 demişti.
Efsunala_ Babysharkk hangi hastane ve fiyatı ne zaman aldınız acaba bende Sakarya da oturuyorum Sedat umura gidiyorum şimdi doğum için hastane seçeceğim
Senazeynep34 Obirgebe siz hangi doktora gidiyorsunuz😊 doğum sonrası süreçleri nasıl? Tecrübeli olduğunuz için soruyorum kusura bakmayın. Birde doğum fotoğrafçıları var mı?
Obirgebe Senazeynep34 duygu hanıma gidiyorum çok ilgili bi doktor daha önceden fotoğrafçı vardı şuan varmı bilmiyorum oda süslemesi lohusa şerbeti falan veriyolar bildiğim kadarıyla dogum sonrasında da baya ilgililer bundan 4 sene önce dogum yapmıştm yine orada
Karabiberimm turkeri-canan hiç görüşmedim canım bende çok merak ediyorum . Geçen kontrolde soracaktım heyacandan unuttum 🙃 size fiyat verdiler mi ☺️ Ama tahminimce sizin ücret fazla olur muayene ücretinizde hastane doktoruna göre fazla. Ben 300 ödüyorum .
turkeri-canan Karabiberimm Evet malesef muayene ucreti 500 doğum ücretine de 5500-6000 dedi o yüzden sormak istedim fark var mı diye 🌸
Efsunala_ Babysharkk bende medara gidiyordum Musa Yılmaz’a memnun kalmayınca doktor değiştirdim maalesef teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar ☺️
TTtutku Zeyno4225 yaa bende Rizedeyim ama konyaliyim eşim burda görev yapıyor ailem orda olduğu için konyada mi dogursam diy düşünüyorum ne kadar fiyatı hangi doktor bide
Karabiberimm turkeri-canan aslında doğum ücreti korktuğumdan iyi demişler 8-9 olmasında diyordum sürekli . Bakalım bana ne diyecekler 😣
turkeri-canan Karabiberimm Bence daha uygun bir fiyat verirler size diye dusunuyorum sonucta anlasmali olarak doktorum bana bu fiyat soylediyse sizin daha uygun olması lazim
Elif_ileri Irem34_52 beylikdüzü medicana. 25 ağustosta detaylı ultrasonum var yine unutmazsam tam bilgi alicam.
Babysharkk Efsunala_ aaa bende Musa Yılmaz’a gidiyorum memnunum ama siz neden memnun kalmadınız acaba :)
mtlbaby Asim_Mehmet anladım ben de Tolga şişliye gidiyorum daha önce liv deydi hastanede devam etse daha iyi olurdu tabi sağlık sigortamda vardı ama doktor değiştirmekte istemiyor insan
Senazeynep34 Obirgebe Güzelmiş 😊 bu kadar detaylı bilmiyordum. Bende duygu hocaya gidiyorum şuan. Yani gebelik başından beri ona gidiyorum iyi doktor ama çok kalabalık başı 😀 doğuma nasıl gelcek hiç bekli degil 😀😀
Aloneanqel asyaanne ya halbuki benim bütün tanıdıklarım burda doğum yaptı bu doktorda. Hepsi çok memnun. Hangi doktor da sezaryen oldu? Ben İskenderun’a gidemem zaten eşim Suriye de. Doğuma gelecek mi belli değil