Alparslaninanneesii zehracal 26 ya giricez canım bariz belli oluyor zaten içinde bir şeyler dönüyor sürekli hareket halinde
Damla1995 bir_pasa_annesi Benmde iki oglum hep kasıktaydi doguca zamana kdr. Gobegim dusuk gezerdim.oglan kasıkta buyur derler dogru sanirim. Smdi kizim olucak 7.aya girdik hic oglanlardaki gbi kasıkta degil bukez yukarda.
_ozlmm zehracal 30 haftalığım ayakları sol tarafımda sürekli orda tekmelerini hissediyorum ilk hareketini de balık kayması gibi yine sol tarafımda hissetmiştim zaten hissetmemek mümkün değil değişik duygu içinde gezmesi falan balık gibi ☺️
Benimdunyam_ Aacemianne 11haftalıkken söyledi bizim doktorumuz. Kesinlikle doktorlar anlıyor ama emin olmak için net konuşmuyorlar. Doktor önemli💓
Nujinkanat Benimki 6 haftalık kese görünür mü 5 veya 6 tam bilmiyorum yarın gitcem kalp atışını duymak istiyorum 😢❤️
Mervealadag Nujinkanat 6. 7. haftalarda kese görülüyor ve kalp atisi genelde duyuluyor. Kisiden kisiye degisiyo ama doktorlar bos kese mi değil mi anlyolar
Damla1995 Sevgisahraazra iki hamileligimdede sagdaydi orda hissederdim ultrasondada sagdaydi iki oglum var. Bu sefer ucuncuyu solda hissettim ultrasondada sol bakiyordu hep kız dedi.kizim olucak bukez insallah 😊😇
bir_pasa_annesi Damla1995 bilmiyorum valla cnm ilk oğlum böyle değildi kasıkta hissetmedim onu hep sağ tarafta yukardaydi ama bu hep kasıkta bazen vuruyor ayıptır söylemesi idrar yaptığımız yerden çıkacak sanıyorum 😝😝
Remziyexx Nujinkanat benimde bugün 7 haftalık oldu karnın bazen ağrıyor mu nasılsın ben biraz tedirgin oluyorum
Nuryaas Sevgisahraazra benim son 2 günüm hissetmenin ötesinde bebeğim sağda yamuk karınla oğluşumu bekliyorum allahın izni ile🥰
Karakzhilal Valla hanımlar hep sağımda ağrım oldu oldu olalı 17.haftada özele gittim iyi bı dokturdu baya inceledi %80 erkek dedi ve 21.haftada devlette doktor baktı yüksek ihtimalle kız gibi duruyor dedi kafam karıştı
ZelihaAcarrr Sevgisahraazra sol tarafım çok kasılır ve ağrırdı arada diken gibi bişey batardı cinsiyetimiz kız 🥰🌺 24 haftadayız