enakcs Sevgisahraazra ilk solda hissetmiştim sanki sol yumurtalığıma tutunmuştu, ama ilerledikçe büyüdükçe sağ tarafa geçmeyi tercih etti beyfendi hep sağda toplaşıyor 😂
Aacemianne Dylann cinsiyetini bu kadar erken ogrenebildiniz mi? Bende 13+5im merak ediyorum randevuma da daha var
qlshozlkr Aacemianne 12.haftada öğrendim ,kan alınmıştı benden 3’lü tarama için,kan Amerika’ya gitti 10 gün sonra öğrendim 🥰
Benimdunyam_ Aacemianne 11haftalıkken söyledi bizim doktorumuz. Kesinlikle doktorlar anlıyor ama emin olmak için net konuşmuyorlar. Doktor önemli💓
qlshozlkr Sevgisahraazra Prenses’im olcak 🌸✨ Bugün 37.haftaya girdim o yüzden sabit bi yerde değil,sürekli geziyo ve tekmeliyo 😂
Aacemianne Zehra099 ya benimki çok hareketliydi ölçüsünü zor aldi doktor 😁 yandım ben ne zaman öğreniriz kim bilir
PrensesAnnesiiiiiiiii Sevgisahraazra benim oğlumda hep soldaydi hareketlerini hep solda hissediyordum
Aslikaba Aysegul-duzgun bende merak ediyorum cinsiyetini bizde 11+3 sizden 1 eksik 🥰sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
_ozlmm zehracal 30 haftalığım ayakları sol tarafımda sürekli orda tekmelerini hissediyorum ilk hareketini de balık kayması gibi yine sol tarafımda hissetmiştim zaten hissetmemek mümkün değil değişik duygu içinde gezmesi falan balık gibi ☺️
Merymklc Sevgisahraazra erkek gibi hissediyordum 12.haftada baktı erkek gibi dedi belırsız kesınlesmesı ıcın öbür kontrollerde bakarız dedi 21. haftada detaylı ultrasonm var sanırım o zaman öğreneceğim
Bebegim6636 Ben hep sağ tarafta yatim hiç solda yatamadım .🥰🥰🥰 Sonuç kızım oluyor halada sağ tarafta vurup duruyor çok hareketli değil sakin beni rahatsız etmedi şuan 7 buçuk aylık hamileyim canı isteyince tekme atar gece 2 6
pamukannesi25 Sevgisahraazra soldaydı benim hep ama soluma yatamazdım kız benimki. Öyle yöntemlere göre yok yüze güzellik yok göbek şekli yok tatlı ekşi aşermesi hep erkek dendi bana ama kızımız olucak inşallah 😄