Beyza_aydar 13+3 erkek cinsiyetmiz henüz hareketini hissetmedim ama sağ tarafımda hissediyorum bebeği 🥰
Mervealadag Nujinkanat 6. 7. haftalarda kese görülüyor ve kalp atisi genelde duyuluyor. Kisiden kisiye degisiyo ama doktorlar bos kese mi değil mi anlyolar
Verasmommm Sevgisahraazra kız olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa 😂 ve hep sağda hissediyorum toplanıyor orada totosunu dayıyor 😂
balkizinbebegii Solda bence, doktor hep sola bakıyor bende orda hissediyorum ve daha cinsiyetimiz belli değil ama solda genelde kız oluyormuş diyorlar 🫢🌸
Cennet34 Sevgisahraazra doktor cuma günü %90 kız dedi sonra çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi iki hafta sonra belli olur dedi ama içime kız doğuyor bugün 16+4 olduk❤️Sağda hissediyorum
Selma-gkt Sevgisahraazra Hurafe bence ama ne saçma ki bende solda hissediyordum hala da solda sürekli ve erkek 😂 29+3 bugün
Minagezer Sevgisahraazra Erkek hep sağda hissettim hiç değismedi gezinir gezinir yene yerine gelir orda toplanır bizim mekexahımız hep sağdı en sevdiğimiz yer 35+4 üz🥰
Rabia_1658 Aystsn göstermeyince kız derler genelde ama hayırlısı olsun inşaAllah çünkü kızlar ayaklarını topluyor kapatıyor 😂
Karamel3 Bugün itibariyle 12’inci haftamı girdim ve artık cinsiyet öğrenmeye hazırız 😘😍 ( çift yumurta ikizler taşıyorum 🧿)
Feyzaerturk Sevgisahraazra Kızım olacak ilk haftalardan beri hep sağda şuan 35 haftalığız hala daha sağ tarafım daha kabarık 😂
bayanmor12 Sevgisahraazra sağda hissediyordum hep kız cinsiyeti ama artık büyüdüğü için karnımın heeyerinde hissediyorum 😂😍