Munure Sevgisahraazra ben solda hissediyorum gibi ama tam da emin değilim erkek bebişim oluyor bugün öğrendim 😍😍😍 aşırı mutluyum 16+2
Sevgisahraazra Munure inşallah bende öğrenirim bı an önce bugünde gittim ama sırtını dönmüştü göremedim ☺️
Aslikaba Aysegul-duzgun bende merak ediyorum cinsiyetini bizde 11+3 sizden 1 eksik 🥰sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Remziyexx Nujinkanat benimde bugün 7 haftalık oldu karnın bazen ağrıyor mu nasılsın ben biraz tedirgin oluyorum
mre1630 Nujinkanat hormon durumun ne canım ağlama var mı 🥹 herşeyi yiyip içiyor musun benimde 5 haftalık en yakın sensin suan 🥰🥰
Munure Sevgisahraazra gitmeden bı tane muzlu kek yedim bı gittim kıpır kıpır eli ayağı durmuyor sürekli ayaklarıyla oynuyor ahahha sende dene canısı muzlu tatlı kek hastaneye yürüyerek gittim Zaten gördük herşeyini çok şükür 😍😍
Sevgisahraazra Duygu_ck erkekler çabuk büyüyorlar diye biliyorum inşallah gönlünden ne geçiyorsa o dur
Ummu_gulsevinc Sevgisahraazra baştan beri sağımda hissettim şuan 23 haftalık olduk her iki tarafta hareketlerini hissediyirum kızım olacak 🥰
Semilk05 14+0 dayız hep sağımda hissettim sağ tarafım ağrıdı 1 hafta önce peri kızım olacağını öğrendim 🧚🏻♀️
Nujinkanat Kızlar e nabizda değer referans dışı ne demek kırmızı şekilde görünüyor merak ettim bilen varsa yazabilir mi?
Nujinkanat Semilk05 hamilelik testi için yapmıştım ben gittiğimde 6 haftalık dedi veya 5 diye e nabizdan baktığımda öyle yazıyordu