Nujinkanat Semilk05 hamilelik testi için yapmıştım ben gittiğimde 6 haftalık dedi veya 5 diye e nabizdan baktığımda öyle yazıyordu
_anne_kuzusuu00 Sevgisahraazra benimki erkek kıpır kıpır heryerden hissettiriyor 29 haftalığız ama soldaydı genelde ultrasyon da 😊❤️😍
Sevgisahraazra Duygu_ck erkekler çabuk büyüyorlar diye biliyorum inşallah gönlünden ne geçiyorsa o dur
Aystsn Sağda hissediyorum, 19 haftalığız ve hala cinsiyeti öğrenemedik bir türlü kendini göstermiyor inatcı biraz bu gün kontrolüm vardı ama ne yazık ki yine kendinden ödün vermedi bizimki😊
Rabia_1658 Aystsn göstermeyince kız derler genelde ama hayırlısı olsun inşaAllah çünkü kızlar ayaklarını topluyor kapatıyor 😂
Papatya1997 Sevgisahraazra en başlarda agrım olduğunda dağ kasıgım agrırdı solum ağrımazdı hıc . Ama sımdı hareketlerını her yerde hıssedıyorum ozellıkle solda cınsoyet erkek
iremsknn Sevgisahraazra nerede hissettiğimiz cinsiyetle ilgili bir şey mii 😱 Erkek bizimki ve karnımın her yerinde hissediyorum çok hareketli 🫣
Bilgeszr iremsknn bende her yerinde hissediyorum ara ara hıçkırık gibi 14+5 olduk ama cinsiyet henüz belli değil :)
Semilk05 Duygumut ya batıl inanç aslında benim hep sağ kasık tarafım ağrıdı erkek bebek sağda olur dediler bir haftadır sol tarafıma geçti ağrı cinsiyeti kız olduğunu öğrendim.
MrsAyana Sevgisahraazra ben ilk ağrıları sol kasığımda hissettim büyüdükçe sağ tarafta durdu cinsiyet kız 😊🌸