twohones amin amin canım al benden de o kadar en son bi hafta önce gittim hanfendinin sırtı dönüktü doğuma sürpriz yapacaklar herhalde 😂😂

twohones bnide oğlum tutuyo sabah erken kalkıyo tbi bnim diş ağrısı tutuyo yorgunluktn. Çok şükür diger ay kurtuluoruzzzz inş havalar serinler🥰🥰

twohones mrb benim de 2 oğlum var 10 ve 7yaslarinda ikisi de sezeryan olduğu için şuan 33+3 hamileyim bu da sezeryan olucak Eylül’ün ortalari gibi dedi doktorum 🌸

2koftemom çok şükür yaa, havalarda serinler dediğiniz gibi inşallah ☺️ Oğlumda kasım doğumlu kasıma kadar buz yiyip bozuldu suya ayağımı koyuyordum yanıyordum sürekli, doğumdan sonra üşüme aldı beni tüm her şey bitti inşallah yine öylemolur 🥲

3babymom Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin inşallah bayağı tecrübelisiniz siz o zaman çocuklar da büyümüş rahat edersiniz umarım 😇 3 numara kız mı bu arada 🫠

twohones sil başa donuyoruz çocuk düşünmüyodm kazayla hamile kaldım 😂🙈 evet 3 numara kız 🌸🥰 teşekkür ederim bu arada üç çocuk biraz zor olucak ama neyseki çok küçük değiller diye şükür ediyorum tabi 🌸

Bugün 40+3 oldum 2cm açıklık var artık doğurmak için dakika sayıyorum

masaaall ayy başlamış bile doğum belirtisi 🥹 umarım sağlıcakla tek avazda kavuşursunuz 🥰

twohones çok güzel geçeceecek inşallah seneye yazında rahat ederiz 1 yasında olurlar😁 öyl de böylede yaşıyoruz ağrılarla doğum sonrası hersey bitiyor insallah 🥰🥰

2koftemom aynen öyle küçük bebiş yürümeye başladığında sanırım biraz daha rahatlamış oluruz 🥰