Zeynep30 benim de idrarımda enfeksiyon ve kan hücreleri çıktı 😣
İdrar yolu enfenksiyonu
Cansugomur ilaç verdimi doktorunuz
Zeynep30 evet purinol ve aksef verdi
Asafinannesi ben de kullanıyorum krem fitil antibiyotik. Ama ilk defa fitik kullanıyorum ve hiç sevmediğim tarzım olmayan birşey. Yatarak koyuyorum. Birsey göremeden ama tam girdiğini düşünmüyorum eriyor orada etkisi olur mu acaba
Seresozge valla canım ben de yatarak koyuyorum gece uyumadan önce, yanıma dezenfektan ve ıslak mendil alıyorum, fitili attıktan sonra yerimden kalkmadan ellerimi temizliyorum. Hani içeri de girdiğine eminim yani ittiriyorum iyice sonra bir iki kez rahimi sıkıp bırakıyorum zaten cekiyor içeri dışarı da çıkmıyor 🙇🏼♀️
İdrar enfeksiyonum çıktı doktorum sadece bir kere kullanımlık suda eriyen portakallı bir ilaç verdi bir gece kullandım yani sadece ismide üromisin diye
Asafinannesi o zaman ben tam koyamıyorum😬 görmeden isabet ettiremiyorum🤦🏻♀️ orada eriyo bitiyor bari içeri erimiş hali girse.
Zeynep30 tabiiki onlarda en az bizim kadar korkuyor
Zeynep30 bana doktorum iltihap var enfeksiyona dönmeden erkenden teşhiş ettik şükür bana sadece fitil verdiler antibiyotik erken Doğumu tetikler o yüzden korkuyorum inşeAllah iyileşirim 🙏🏻
Zeynep30 hayir gormedim maleseff en son doktorum vajinama batikon temizliigi yapti 5 gun gecti sonra yine basladi ozellikle mantar