Bende antibiyotik kullanıyorum bitmek uzeree doktorunuz verdiği sürece sknti yok onun dışında bol suu
    Kullanmadigim ne fitol ne antibiyotik nede krem kalmadi gecirmedi ama hicbirinindr hicbir zarari olmadi
      Aysel_mslmv anladım canım. O zaman doktorlar biliyordur yazarken herhalde hangi zamanlarda kullanılabildiğini ona göre veriyorlardır
      Zeynep30 20li haftalarda bikez kullanmistim antibiyotik. Sonra kullanmadimbi zararida olmadi cok sukur zaten ona gore veriyor dozunu doktor cokta endise yapma.
      Simdide tek kullanimlik tozlar varya onlardan ictim az once bakalm nekdr tutabilcem tuvaletimi😂😂
        Nily hemen uyuyabilmeniz gerekiyor gerçi farketmiyor ama wc bu aralar en sık ziyaret ettiğimiz yer 😄
        Asafinannesi ben de kullanıyorum krem fitil antibiyotik. Ama ilk defa fitik kullanıyorum ve hiç sevmediğim tarzım olmayan birşey. Yatarak koyuyorum. Birsey göremeden ama tam girdiğini düşünmüyorum eriyor orada etkisi olur mu acaba
          Seresozge valla canım ben de yatarak koyuyorum gece uyumadan önce, yanıma dezenfektan ve ıslak mendil alıyorum, fitili attıktan sonra yerimden kalkmadan ellerimi temizliyorum. Hani içeri de girdiğine eminim yani ittiriyorum iyice sonra bir iki kez rahimi sıkıp bırakıyorum zaten cekiyor içeri dışarı da çıkmıyor 🙇🏼‍♀️
            İdrar enfeksiyonum çıktı doktorum sadece bir kere kullanımlık suda eriyen portakallı bir ilaç verdi bir gece kullandım yani sadece ismide üromisin diye
              Asafinannesi o zaman ben tam koyamıyorum😬 görmeden isabet ettiremiyorum🤦🏻‍♀️ orada eriyo bitiyor bari içeri erimiş hali girse.
              Zeynep30 her iki hamileliğimde de defalarca kullandım antibiyotik, farklı nedenlerden dolayı.. iyi ki kullanmışım, enfeksiyon sıkıntılı bir durum ihmal etmeyin lütfen
                Zeynep30 bana doktorum iltihap var enfeksiyona dönmeden erkenden teşhiş ettik şükür bana sadece fitil verdiler antibiyotik erken Doğumu tetikler o yüzden korkuyorum inşeAllah iyileşirim 🙏🏻
                Zeynep30 hayir gormedim maleseff en son doktorum vajinama batikon temizliigi yapti 5 gun gecti sonra yine basladi ozellikle mantar