• Doğum
  • Son 1 haftammmmm🙈🙈🙀🙀

Kızlar bende son bir haftadayım ama doğuracak bir havam da yok sanki gelsin diyorum sonra da korkuyorum ya başlarsa diye ne olacak böyle bilmiyorum
    Tuba704 ben artık gelsin istiyorum belimin agrısı agırlaşmam çok zorluyor beni
      Damlamine aynen stresten diyorum çoçuk gelmeyecek ama elimde de değil ki bütün gün yalnızım düşünmeden de yapamıyor insan herkes için hayırlısı olsun🙏
      Smyrgnk ne güzel yazmışsın aynen öyle kavuşma anı 🙏 İçimiZi rahatlatacak tek an🙏 İnşallah herkes için çok güzel gerçekleşir🙏😘
      Gulcicekk aynen hem gelsin hemde hiç bir belirti yok diye rahat şekilde rahatsızım🙈 Sanki öyle de böyle de gelmeyecek zaman azaldıkça suni sancı almaktan korkuyorum ama az kramp girse sancılar başlıyor diye korkuyorum🙈 Bakalım herkes için en güzel mutlu son olsun🙏
      Ozgemir05 aynen kalabalık ortamda olunca kafa dağılıyor ama yalnız kalınca da pat direkt konuya odaklanıyoruz🙈 Bende tüm gün yalnıZım eve biri gelse rahatlıyorum ama sanki beni doğuma götüreceklermiş gibide korkuyorum😂 Çok tuhaf değişik konular sezeryan ya da normal hakkında en güzel hayırlı kavuşmaların olsun inşallah🙏
        Alparslan_busra34 😊 Aynı duyguları yaşıyoruz oysa öyle de böyle de gelecekler son 8 ve ben kendime hakim olamıyorum 🙈🙈
        Nazyun evet artık gelsinler bende kendimi kaldıramıyorum bel değil ama kasık ve karın ağrım çok faZla yürüyemiyorum dışarıya zaten asla çıkamıyorum çoklkkkkkk daraldım🙈🙈
        Tuba704 amin amin canım inşaallah yarın doktora gidicem galiba çatı muayenemi de yapıcak off korkuyorum valla neyle karşılaşıcam bilmiyorum
          Ozgemir05 dilerim çok güZel geçer 🙏 Ben henüz olmadım 39. Haftamdayım doktor doğum anında yapacağı ı belirtti ama şu kesin bir şey ki ne kadar rahat bırakabilirsen kendini o kadar rahat geçer defalarca vajinal muayane oldum her defasında tavana bakıp derin nefes alıp verdim ve hissetmedim bunda da evet parmak düşüncesi korkutucu olsa da mecburuz ama aynı şeyi yapmayı planlıylrum sende dene ve bama yarın yaz lütfen nasıl geçtiğini merak ediyorum👍😉
          Tuba704 canim suni veirriz olmazsa sezeryan dedi ama ogune kadar normal olmazsa ben direk sezeryan istedigimi soyliycem