• Doğum
  • Son 1 haftammmmm🙈🙈🙀🙀

Arkadaşlarrrrrr
Son 8 günüm heranda gelebilir miniğim🙏 koltuğa yapışmış kıpırdamadan heyecanla bekliyorum
Sabırsız heyecanlı huzursuz tereddütlü gergin korkulu mutlu kafamda bin tane soru bütün günü böyle geçiriyorum🙈🙈
Bir gün çok rahat doğum yapacağım ben yaparım derken
Ertesi gün aslaaaaa yapamam diyip oturup ağlayan gene benim🙈 Var mı benim gibi karmakarışık olan ??🙄🤔☝️
    Tuba704 benim d eson 8ve kafamda hep bu konu. Bebbeğim kanala nezamn incek nasıl doğru pozisyonu alcak. Sancı azıcık oluyor ama çok yok .sürekli bi stresim ne yapmam lazım inanın bilmiyorum
      Sakin olalım bende çok korkuyorum ama bebeğimize mutlulukla huzurla nasıl kavuşçağımızı hayal edelim. o minicik ellerine ayaklarına ilk dokunduğum anı burnunu ilk öpüşümü gözlerimin içine içine bakışını minik çoraplarını mis kokusunu hayal edince kalbim yumuşuyor hemen kendime geliyorum ..biliyorum illa acı çekicez ama rabbim dayanamadığımız bir acıyı asla vermez. Hem o kadar güçlüyüz ki biz kadınlar bunun da üstesinden geliriz inşallah sadece bir şeye odaklanıyorum böyle olunca kavuşma anı. Yoksa ne zaman ne de deli sorular bir türlü geçmek bilmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
        Son 5 günüm kaldı ne sancı ne ağrı hicbirsey yok bekledikçe dahada korkum artıyo 😂 hem gelsin isteyip hem tırsanlardanım
          Ayy kızlar ben niye böyle oldum bilmiyorum yarın doktor randevum var 3 haftadır gitmiyorum yarın 37+3 olucam ve korkuyorum ilk defa doğum hakkında konuşucaz belki çatı muayenesi yapar diyorum enfeksiyon da çıktı ya bana sezeryana alalım derse bilmiyorum gerçekten acayip duygular içindeyim ağlayasım gelşyo sürekli annemle eşim yanımda olsun kalabalık ortamlarda oliyim doğumu düşünmeyim istiyorum kendimi nasıl rahatlatan bilmiyorum her an gelebilir düşüncesi benı ürkütüyor
            Merhaba benim de son 11 günüm var ve ne sancı var ne de bebeğim kanala girdi 🙀 çok korkuyor ve heyecanla da bekliyorum🙏🏻 Rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin🙏🏻
              Kızlar bende son bir haftadayım ama doğuracak bir havam da yok sanki gelsin diyorum sonra da korkuyorum ya başlarsa diye ne olacak böyle bilmiyorum
                Tuba704 ben artık gelsin istiyorum belimin agrısı agırlaşmam çok zorluyor beni
                  Damlamine aynen stresten diyorum çoçuk gelmeyecek ama elimde de değil ki bütün gün yalnızım düşünmeden de yapamıyor insan herkes için hayırlısı olsun🙏
                  Smyrgnk ne güzel yazmışsın aynen öyle kavuşma anı 🙏 İçimiZi rahatlatacak tek an🙏 İnşallah herkes için çok güzel gerçekleşir🙏😘
                  Gulcicekk aynen hem gelsin hemde hiç bir belirti yok diye rahat şekilde rahatsızım🙈 Sanki öyle de böyle de gelmeyecek zaman azaldıkça suni sancı almaktan korkuyorum ama az kramp girse sancılar başlıyor diye korkuyorum🙈 Bakalım herkes için en güzel mutlu son olsun🙏
                  Ozgemir05 aynen kalabalık ortamda olunca kafa dağılıyor ama yalnız kalınca da pat direkt konuya odaklanıyoruz🙈 Bende tüm gün yalnıZım eve biri gelse rahatlıyorum ama sanki beni doğuma götüreceklermiş gibide korkuyorum😂 Çok tuhaf değişik konular sezeryan ya da normal hakkında en güzel hayırlı kavuşmaların olsun inşallah🙏
                    Alparslan_busra34 😊 Aynı duyguları yaşıyoruz oysa öyle de böyle de gelecekler son 8 ve ben kendime hakim olamıyorum 🙈🙈
                    Nazyun evet artık gelsinler bende kendimi kaldıramıyorum bel değil ama kasık ve karın ağrım çok faZla yürüyemiyorum dışarıya zaten asla çıkamıyorum çoklkkkkkk daraldım🙈🙈
                    Tuba704 amin amin canım inşaallah yarın doktora gidicem galiba çatı muayenemi de yapıcak off korkuyorum valla neyle karşılaşıcam bilmiyorum
                      Ozgemir05 dilerim çok güZel geçer 🙏 Ben henüz olmadım 39. Haftamdayım doktor doğum anında yapacağı ı belirtti ama şu kesin bir şey ki ne kadar rahat bırakabilirsen kendini o kadar rahat geçer defalarca vajinal muayane oldum her defasında tavana bakıp derin nefes alıp verdim ve hissetmedim bunda da evet parmak düşüncesi korkutucu olsa da mecburuz ama aynı şeyi yapmayı planlıylrum sende dene ve bama yarın yaz lütfen nasıl geçtiğini merak ediyorum👍😉