ezgikrby park yatak kraft marka 2300 tlymis civilden gidip bakicaz. Bebek arabasına da gidince bakicaz çünkü hiç bilmiyorum nazil birsey almam lazım vs🐣 isim düşündün mü
14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗
Ogretmenanneyim onu da görmüştüm iyi bakalım 🥰 ben de hiç bilmiyodum bebek arabası için ama E-bebekte çok yardımcı oldular şekil olarak kalite olarak aldığımızı çok beğendik evde de denedik tavsiye edebilirim 💛 çok kararsız kalıyorum ya isim konusunda ama Mira, Aden, Lina falan kaydetmiştim notlara en zoru isim 🤦🏼♀️ Siz düşündünüz mü
Ogretmenanneyim %70 erkek dedi haftaya kontrol var bakalım netleşir
- Düzenlendi
ezgikrby güle güle kullanmak nasip olsum inşallah 🥰 bizim ilk muayene de cinsiyeti bilmeden belliydi duru olacak ismi 🥰 eşim cok beğeniyor benimde içime sindi. Mira güzel bi seçenekmis
Ogretmenanneyim teşekkür ederim sizin için de öyle olsun 🥰 Duru ismini çok seviyorum adı gibi güzel olsun hayatı da inşallah 🙏🏻 Kaç yaşındasın bu arada
ezgikrby amin inşallah 🥰27 yaşındayım sen
Ogretmenanneyim ben de 26 🥰
ezgikrby ne güzel yaşıt sayılırız 😇💜
Ogretmenanneyim öyleymişiz tanıştığıma çok memnun oldum 🥰
ezgikrby bende memnun oldum detaylı ultrason zamanı falan haberleşelim inşallah 🤩
Ogretmenanneyim tamam mutlaka 🥰 benim posttan ulaşırım 😂 hahah
ezgikrby anlaştık 🤩
inci_tanesi ilk tahmin olarak söylemek istedi ben de o zaman sonra söyleyin dedim. Tekrar tekrar baktı tamam eminim söyleyebilirim dedi o gün söylemişti. 15-16 daha kesin olur ama kesinlikle 🤗
Rabishanim 30 da olur tabiii nasılsınnn ne hissediyorsun 🥰
Bilgeszr 15+3ten merhaba