• Gebelik
  • 14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗

inci_tanesi 12+0 da bana doktorum çok net gösterdi pozisyon çok müsait kesin dedi çok emindi özele gidiyorum cihazı iyi

inci_tanesi amin kuzum küçük haftalarda çok net olması lazım pozisyonun dedi doktorum bizimki pat gösterdi valla🤣🙈sağlıkla gelsin inşallah

ezgikrby benim kanama alanım vardı canisi ondan 2 hafta sonra gel dedi o da isimi geliyor açıkçası özlüyorum görmek istiyorum 🙊 hic biseyler aldın mi bebek için

hayallliiim Maşallah minige ne güzel bende gidicem çok heyecanlıyım bir kizim olsun çok istiyorum hayırlısı ile 🤲

Ogretmenanneyim ya geçmiş olsun dikkat et kendine 💛 ben de çok özlüyorum hem de çok merak ediyorum 1 ay çok uzun 😂 en son ikili test yapıldı o da iyi çıkınca bi daha hiçbir şey istemedi vitamine başladım 19’una tekrar kan alıcam dedi. Sen verdin mi hiçbir şey için

ezgikrby çöl tesekkur ederim çok şükür bi daha olmadı daha iyiyiz yine de yarın görünce içim daha da rahat edecek. Bende vitamin kullanıyorum birde kan değerim cok düşüktü kan ilacına başladık. Ben aslında bebek eşyası anlamında sormuştum acaba birseyler almaya baslain mi 🥰🐣

Ogretmenanneyim ayyy anlamadım kusura bakma o sırada telefonla konuşuyodum bide 😂 sadece bebek arabasıyla puseti aldık takım olarak Eylül’de izne gidicez dönünce almaya başlarım listesi hazır 🥰 sen aldın mı hiç bi şeyler

hayallliiim Yok cnm 7 yaşında bı oglum var ikinci gebeliğim oğlum gostermemisti 7.5 aylık ogrenebilmistik cinsiyetini kaç doktora gittim göstermedi

ezgikrby olsun canım önemli değil 🥰 ben daha hiç bisey almadım ama bu ayın 15 inde park yatağını ve arabasını alicam sanırım 🥰 az cok baktım birseyler aklımda oluştu en azından. Araba ne aldınız