Puhukuzusu Muhasebeci :-( belki hafifletilebilir buradaki önerilerle.. sık sık ayakları yüksekte dinlendirmek gibi..
Muhasebeci Puhukuzusu dinlendiriyordum fayda etmedi ayrıca karnın büyüdükçe yükseltme işini de yapamıyorsun 😔😔 duvara dikiyordum şu an 32 haftalığım geçen gün çok şişti ayaklarım duvara dikeyim dedim nefes alamadım boğuluyorum sandım eşim bir an can havliyle yerimden nasıl kaldırdı anlamadım 😔😔😔 öldüm geri geldim sandım 😔😔
Miri 40+1 haftalık hamileyim ve hiç ödemim yok kızlar tamamen size ve vücut yapınıza bağlı bence ben tuzu 20 inci haftada kestim şekerli şeyleri dikkatli yiyorum hamur işi kızartma yok hayatımda ve normalde 64 kiloyla hamile kaldım +12 kilo aldım ve yok denecek kadar az çatlağım var çok şükür onlarda sağ ve sol yanlarımda saydıklarım dışında herşeyi yedim kendimi kısıtlamadım bol bol su tükettim sadece yani isterseniz sizde yapabilirsiniz sadece bebeğinizin ve kendi sağlığınız için sağlıklı beslenmeye özen gösterin kafi herkeze hayırlı doğumlar inşaallah 🤗🙏🏻
Maviii Puhukuzusu ödem biraz tuzla alakalı canım, tuzu azalt yürüyüş ve bol su yapınca olmuyor. belki son ayda olur onu bilmiyorum bakalım göreceğiz 😊😊
gunannesiii Maviii mervos__ suni sancı ile benim de doğum başlatılacak suni sancıdan çok korkuyorum nasıldı dayanması :(
Melisa07 35. Haftamdayım herhangi bir ödemim Yok. Tuzlu yemiyorum hiçbir şeyi. Bir de günde 4 lt kadar su tüketiyorum
Zehber Puhukuzusu allah yardımcın olsun kuzum vallaa ben 37+6 haftalığım daha ödemim falan yok şükür 👐
Puhukuzusu Zehber Henüz bende de herhangi birşey Yok, olanlarda kaçıncı haftada başladı diye Merak etmiştim :-) Yine de sağol. Umarım bende de hiç olmaz :-)
Nurcin Puhukuzusu benim duyduğum mevsimle alakalıymış... kışın çok şişme olmazmış. yazın çok şişme olurmuş.. su kaybedildiği için sanırım.. umarım olmaz :D
Ozmer Puhukuzusu 38+5im şuan. Hiç ödemim olmadı. Günde 8 km yürüdüm, tuz hiç tüketmedim, 4 lt su içtim.
Gizem51 Puhukuzusu 27 malesef basladi en az 3 lt su içiyorum tuz hic kullanmam ama malesef isyerinde oturduğum icim olustu dr normal dedi
Puhukuzusu Gizem51 çalışan annelerin işi gerçekten zor. Ben de hamile kaldığımı öğrenmeden önce tesadüfen işten istifa etmiştim, şimdi çalışmıyorum bu halde zaten kimse işe almaz o başka mesele tabi. Çalışıyor olsaydım da sürekli bilgisayar başında olmak durumunda kalacaktım.. Allah yardımcımız olsun.. ödem çok sık karşılaşılan bişey olduğu için kendimi şimdiden hazırlıyorum fikrine..
Muhasebeci Puhukuzusu kesinlikle 😔allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi geçici...
Puhukuzusu Zehber 🙏 Şuan 63 kiloyum, iştah da açık maşallah. Şimdiye kadar 2 kilo aldım. Ama iştah güzel 😋🤓
rileyss tuzlu yemedim, günde en az 2 litre su icip yarım saat yürüdüm ona rağmen 20 küsürden sonra basladı bende ödem. gerci o zaman yazın ortasına denk gelmisti sıcaklardan da olabilir ama hala devam ediyor :) su an 35+0'ım
Puhukuzusu rileyss Yazın bir etkisi kesin vardır , en yakın arkadaşım da yaz hamilesiydi ağustosta Doğum yaptı, aşırı ödemi vardı, tartıda 35 kilosu vardı Doğuma giderken, çoğu ödemmiş. Başa gelen çekilir hayat felsefem, gelirse korkmayacağım 😅