Puhukuzusu Zehber Bebek alsa yeter zaten, ben kilolu başladım hamileliğe bakalım kaçla bitireceğim, inşallah 70’den yukarı çıkmam..
Puhukuzusu rileyss Yazın bir etkisi kesin vardır , en yakın arkadaşım da yaz hamilesiydi ağustosta Doğum yaptı, aşırı ödemi vardı, tartıda 35 kilosu vardı Doğuma giderken, çoğu ödemmiş. Başa gelen çekilir hayat felsefem, gelirse korkmayacağım 😅
rileyss Puhukuzusu bende kilo olarak farketmedi sadece ellerim ve ayaklarım aşırı şiş, yüzük takamıyorum ve degil ayakkabılar coraplar bile sıkıyor :) 35. haftadayım 11 kilo aldım
Kagan_pasa2 Puhukuzusu 34. Haftamdayim ödem nedir nasil olur bilmem herkeste olacak diye bisey yok. Beslenme çok etkiliyor. Ama ödem gercekten ciddi sorun
SedaCanpolatakmak Puhukuzusu 39.haftama girdim hiç olmadı 🙈 inşallah sizinde olmaz. Sağlıklı beslenip, yeteri kadar su tüketin ve tabii yürüyüş 🙏🏼 Herhangi bir sıkıntı olmaz inşallah😊
Muhasebeci Puhukuzusu kesinlikle 😔allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi geçici...
Prensesimibekliyoruzz Puhukuzusu 37 haftalik olduk odem olmadi hic Puhukuzusu duzluk bir sey deyil ya benden fazla tuzlu yiyen yoktur tik yok
asoplavix 25. Haftalarda başladı ayaklar davul olmaya bir orada ödem oluyor zaten bende. Millet tüm profesörlüğü ile çok erken naaaappttııınnnn demeye başladı tabi 🤦🏻♀️Doktora sordum hamilesin e herhalde ödemin olacak dedi 🤪 Bu arada tuz tüketimim az günlük su ihtiyacımı yeterince alıyorum. Olunca oluyor ama işte
deletedmom6295 Puhukuzusu bende bir iki defa bulgur yeyince olmuştu. artık yemiyorum 😀 umarım yaşamayız ödem sorunu