Fatma-onal pinarkibar beni de 3 hafta sonra çağırdı ama ben 2 hafta da bir gidicem paniklerim yoksa bir de sancılar çok sıkıştırıyor bir kaç gündür cuma giderim eylülün ilk haftası doğum dedi bana doktorum
pinarkibar Fatma-onal bence de gidin öyle bi durum olsa bende beklemezdim yani olursa yine beklemem giderim bana da 13 Eylül gibi dedi doğum
Fatma-onal pinarkibar 5-6-7 Eylül alırız dedi sezeryan istersen ama normal istersen bir sonraki haftayı bekleriz dedi ben sezeryan istiyorum o yüzden 38 de alacak ☺️
pinarkibar Fatma-onal hakkınızda hayırlısı olur inşallah 😇 bana doğum alakalı bişey söylemedi daha erken dedi bakalım artık nasip
Fatma-onal pinarkibar nasıl gelmek isterlerse bende sezeryan dddim ama o güne kadar normal gelmek isterse normali de denerim nasip diyelim 🙏
betul12f pinarkibar çok yakınız o zaman 🤭benim de 34+4 hemen hemen aynı zamanlar da doğum olur büyük ihtimalle 🌸
betul12f pinarkibar ya bana doktorum bişey söylemedi hiç 😂herhalde doğurtmaya niyeti yok 😅ama ultrason kağıdım da 14 Eylül yazıyordu en gittiğimde
betul12f Yigitkeriminannesi Maşallah 🧿 gerçekten öyle ya çok hızlı daha dün hamile olduğumu öğrendim sanki şimdi doğum heyecanı başladı.Hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz inşallah 🌺
pinarkibar betul12f bana da pek bişey söylemiyor ben sordum 😂😂 Eylül başında kontrole gel dedi hatta ben 2 hafta sonra falan çağırır diye düşünüyordum