betul12f Yigitkeriminannesi Maşallah 🧿 gerçekten öyle ya çok hızlı daha dün hamile olduğumu öğrendim sanki şimdi doğum heyecanı başladı.Hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz inşallah 🌺
pinarkibar betul12f bana da pek bişey söylemiyor ben sordum 😂😂 Eylül başında kontrole gel dedi hatta ben 2 hafta sonra falan çağırır diye düşünüyordum
betul12f pinarkibar Evet Sonlara doğru öyle diyorlar bizimde cuma günü randevumuz var bakalım ne diyecek bende sorayım ama Eylül ortası gibi olur sanırım doğum
Betulyesilts Merveeall 35+6 dayanamiyorum artik bacagima vuran kasik agrisi var sıcak ve henuz 22 aylik bir oglum var 😬
Elf94samur Serenay07 valla benım ilk kızım normal oldu bunuda normal beklıyoruz eylülün ilk haftası bide bu haftalarda olan bebişlerınızın kılosu nasıl
Seyma_nur1 Elifderin34 son haftalarda zor ama en zoru bence bulantı kusma ve tiksinmeler bende o zamanlar doğurmaya razıyım ama her gün bu işkenceye razı değilim diyodum 🤦
Elifderin34 Seyma_nur1 ayy gerçekten bulantılar fln çok zor hepsi zor her dönemin ayrı zorluğu var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin 🥰🥰