Smyy06 Merveeall 35+1 olduk diger gebeligimde zorlanmamistim bu kadar bu gebeligim cok zorluyor 2 yasinda da kizim var erken dogum riskim var haftamizi tamamlayalim diye dua ediyorum artik
Gozde1909 Merveeall hepsı saglıkla gelsın ınsallah 1 gun var aramızda 😍😍heycan dorukta hazırladınızmı herseyınızı canta ıcın beklıyorum ben hala
Merveeall Elifderin34 ilk aylarda bende öyleydim bel ve sırt ağrılarım çok oluyordu yataktan kalkamiyordum ama geçiyor zamanla
Pinpirikanne Elifderin34 hersey icin cok şükür ama en güzel sananların canm 30 dan sonra daha beter oluyor hersey smdi gene iyi haftalrn
Fatma-onal pinarkibar sancılarınız var mı benim başladı ve nefesimi kesiyor ya erken mi diye düşünüyorum 🥲
pinarkibar Fatma-onal henüz hiç sancım yok hatta doktorum Eylül başında kontrole gel dedi ben 2 hafta sonra falan çağırır diye düşünüyordum
Fatma-onal pinarkibar beni de 3 hafta sonra çağırdı ama ben 2 hafta da bir gidicem paniklerim yoksa bir de sancılar çok sıkıştırıyor bir kaç gündür cuma giderim eylülün ilk haftası doğum dedi bana doktorum