Minik1Civciv tazecikannee bir de gaz çok kötü ya şişiyorsun bazen gazı çıkaramıyorum karnım çok ağrıyor
Faness Ben 5+3 mide bulantım yok ama çok tatlı bi yorgunluk var.Öğlen ikindi uyku basıyor.Rahmimde bişeyler oluyor 🥳 5+1 de keseyi gördüm inşallah 6+1 de yani bu cuma bebeğimi ve kalp atışını görür duyarım🖤
2022Mom2022 tazecikannee tamm 6.haftamız bitiyo bugün sabahları erkenden acıkmaca sürekli düşük tansiyon 😵💫😰
minikdugm3 Ben henüz 3+5 teyim ancak kasıklarımda çok ağrı var bir gün sağ kasığım ağrıyosa ertesi gün sol tarafım ağrıyo siz bu yollardan yeni geçmiş anneler olarak bunu hiç yaşadınız mı normal mi bu kadar ağrı olması kasıklarımda ?
tazecikannee minikdugm3 bende 4+3 teyim aşırı kasıklarım ağrıyor özellikle sağ kasığım olabiliyormuş galiba
Tansu15 minikdugm3 şiddetini bilmiyorum ama öğrenmeden önce beni şüpheye düşüren ağrı bir gün sol tarafın birgün sağ tarafın ağrımasıydı. Aynı şeyi yaşadım o haftalarda şimdi o geçti
Rozmari tazecikannee ben de uygulamaya göre 4+6 görünüyorum bazen hızlı ayağa kalkınca gözlerim kararıyor bir iki sn yorgunluk ve hafif uyku hali var bir de sanki nabzım yüksek atıyormuş gibi geliyor bazen size de oluyor mu kızlar tabi bir de ara ara kasık ağrıları
Faness minikdugm3 vücudumuz adet olmaya alışık ya 3+5 ve 4 haftalarda kasık ağrısı oluyor bide 8. Haftalarda olur bide 12 sonra daha da olmaz
prettywomann 6+0 sık idrara çıkma,kasık ağrıları ve halsizlik var. Bir de aşırı acıkıyorum ama kusmaktan iyidir. Umarım hep böyle devam eder
trr4457 prettywomann 6+0 bende mide bulantım hiç yok sırtım belim falan ağrıyor arada bir bide sık idrara çıkma var o kadar başka hiçbirşey yok çok şükür
FatmaErdur Bende 5+2 deyim Çarşamba günü betam 44.4 tü yarın doktora gidicem inşallah betam keseyi görecek kadar yükselmiştir
minikdugm3 Tansu15 regl sancısı kadar ağrılı değil daha hafif ancak hiç bitmeyen sürekli orada vir sızı hissettiren bir ağrı